Libnet.ro
UNICEF

18:15

Facebook anunta masuri si restrictii in perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor in mai multe state, pentru a evita amestecul in procesul electoral

Adevărul Adevărul,
Facebook anunta masuri si restrictii in perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor in mai multe state, pentru a evita amestecul in procesul electoral

Co-fondatorul Facebook Mark Zuckerberg anunta noi masuri si restrictii in perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor in SUA, Mexic, Brazilia, India, Pakistan si in alte state, pentru a preveni amestecul in procesul electoral si pentru a incuraja mesajul pozitiv. continuă pe Adevărul

WiFi4EU - Lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit

Potrivit Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, peste 10. 000 de municipalitati s-au inscris deja in portalul WiFi4EU prin care vor beneficia de programul UE de implementare a retelelor de Wi-Fi gratuit, scrie Digi24 .

Elena Udrea se dezlantuie: Aceasta este justitia pe care vor unii sa o recunosc?

Elena Udrea tuna si fulgera dupa ce Dinu Pescariu a mai scapat de un dosar penal. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat justitia in.

Statele Unite au publicat lista produselor din China pentru care vor impune tarife suplimentare

Statele Unite au publicat o lista de produse din China, domniata de bunuri de inalta tehnologie, care intra in componenta unor importuri de 50 de miliarde de dolari pentru care vor impune tarife suplimentare in vederea recuperarii pierderilor provocate de abuzurile Beijinului in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, iar China a avertizat ca va reactiona in egala masura, transmite Bloomberg.

HAOS iN FRANTA: PROTESTE de amploare impotriva lui Macron! Sindicalistii anunta GREVE care vor dura mai multe luni (VIDEO)

Proteste de amploare au fost declansate in Franta impotriva masurilor promovate de administratia presedintelui Frantei Emanuel Macron, care vizeaza modificari majore aduse legislatiei muncii. in acest.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de un Paste fericit

Fecioara Retrogradarea lui Mercur iti poate aduce tie oportunitati neasteptate in cariera. Ai o luna aprilie in care va trebui sa te decizi cu exactitate ce vrei sa faci in perioada urmatoare.

Olandezii nu isi mai doresc muncitori romani. Noua regula pe care vor sa o impuna pentru migranti

Autoritatile din orasele olandeze Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si Tiel vor sa impuna noi reguli prin care sa reduca numarul de migranti romani si polonezi. Initiativa a fost exprimata dupa ce.

Zodiile care vor straluci in luna aprilie. Afla daca te numeri printre ele

Chiar daca primavara a inceput, conform calendarului, in martie, zilele cu adevarat calde si luminoase vin anul acesta de-abia in aprilie. Ei bine, luna aceasta, cateva zodii vor fi rasfatate, nu numai de.

Orasul din Romania in care vor circula autobuze electrice de luna viitoare

Clujul va deveni primul oras din Romania care va avea autobuze electrice. Primele 11 autobuze vor circula chiar de luna viitoare in tot orasul, iar alte 19 urmeaza sa ajunga aici in urmatorii.

Bitcoin, blocat de bancile din Romania. Unde trebuie sa mearga miile de romani care vor sa vanda moneda virtuala

Investitorii romani in criptmonede au ajuns intr-o situatie nu tocmai placuta. Bancile comerciale din Romania au inchis conturile platformelor de exchange care tranzactionau din lei in criptomonede, astfel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )