Libnet.ro
UNICEF

22:30

WiFi4EU - Lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
WiFi4EU - Lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit

Potrivit Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, peste 10. 000 de municipalitati s-au inscris deja in portalul WiFi4EU prin care vor beneficia de programul UE de implementare a retelelor de Wi-Fi gratuit, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit

Peste 10. 000 de municipalitati vor beneficia gratuit de internet prin intermediul unui program al Uniunii Europene de implementare a retelelor Wi-Fi gratuit, arata reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Concret, Uniunea Europeana va aloca 120 milioane euro pentru acest proiect.

Lista locurilor din Romania unde internetul va fi gratuit. Totul va fi posibil printr-un proiect al Uniunii Europene

Peste 10. 000 de municipalitati s-au inscris in portalul WiFi4EU al Uniunii Europene prin care se vor implementa a retele de Wi-Fi gratuit, a informat vineri Reprezentanta Comisiei Europene in.

Orasul din Romania in care vor circula autobuze electrice de luna viitoare

Clujul va deveni primul oras din Romania care va avea autobuze electrice. Primele 11 autobuze vor circula chiar de luna viitoare in tot orasul, iar alte 19 urmeaza sa ajunga aici in urmatorii.

Eroul zilei. Horatiu Suciu, unul dintre putinii medici din Romania care poate opera nou-nascutii cu afectiuni grave ale inimii

Au trecut 45 de ani de la prima operatie pe cord deschis efectuata la Targu Mures. De atunci, sute de mii de vieti au fost salvate, motiv de sarbatoare zilele acestea pentru medici, asistente si pentru fostii pa.

Statele Unite au publicat lista produselor din China pentru care vor impune tarife suplimentare

Statele Unite au publicat o lista de produse din China, domniata de bunuri de inalta tehnologie, care intra in componenta unor importuri de 50 de miliarde de dolari pentru care vor impune tarife suplimentare in vederea recuperarii pierderilor provocate de abuzurile Beijinului in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, iar China a avertizat ca va reactiona in egala masura, transmite Bloomberg.

LISTA marii Loje a Masonilor din Romania: Un fost premier si un judecator, printre cei activi

Presedintele Fundatiei Europene pentru Buna Guvernare si Combaterea Coruptiei, Florin Ghiulbenghian, a facut public Registrul Matricol al Marii Loje Masonice din Romania. Potrivit stiripesurse. ro, pe lista.

Bitcoin, blocat de bancile din Romania. Unde trebuie sa mearga miile de romani care vor sa vanda moneda virtuala

Investitorii romani in criptmonede au ajuns intr-o situatie nu tocmai placuta. Bancile comerciale din Romania au inchis conturile platformelor de exchange care tranzactionau din lei in criptomonede, astfel.

Elena Udrea se dezlantuie: Aceasta este justitia pe care vor unii sa o recunosc?

Elena Udrea tuna si fulgera dupa ce Dinu Pescariu a mai scapat de un dosar penal. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat justitia in.

UNJR si Asociatia Magistratilor din Romania solicita SRI sa faca publice toate protocoalele incheiate din 1990 pana in prezent

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita Ministerului Public si Serviciului Roman de Informatii SRI) sa faca publice toate protocoalele sau intelegerile de cooperare pe care le-au incheiat din 1990 pana in prezent, spunand ca justitia nu poate fi administrata dupa acte secrete, ca in perioada comunista.

19 milioane de euro, bani europeni, pentru incalzire cu apa geotermala: Suntem singurul oras din Romania care face reinjectie de apa geotermala

O primarie din Romania a facut demersuri pentru a obtine licenta de exploarare si exploatare a energiei geotermale si va depune un proiect de 19 milioane de euro pentru finantare europeana, pentru incalzirea cu apa geotermala a mii de apartamente.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )