Libnet.ro
UNICEF

15:15

Facebook face cea mai importanta schimbare din ultimii ani

Antena3 Antena3,
Facebook face cea mai importanta schimbare din ultimii ani

Facebook a introdus, miercuri seara, una dintre cele mai mari schimbari de aspect, dar si de functionalitate, din istoria platformei. Utilizatorii vor putea avea video de profil pe Facebook, in loc de poza, scrie. continuă pe Antena3

Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 26 mondial, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de categorie WTA International de la Seul.

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din.

Fermierii din Baragan, invinsi de seceta. Cea mai slaba recolta la porumb din ultimii ani, insamantarile sunt in pericol

Fermierii din judetul Calarasi dau zor sa stranga roadele din camp. Dupa parjolul facut de seceta, agricultorii trag linie si fac bilantul. Recolta de porumb este sub asteptari, la jumatatea celei din 2014. Putin peste 4. 000 de kilograme de boabe la hectar este media recoltei in Baragan, fata de 9. 400 anul trecut.

INFOGRAFIC Aproape jumatate din tinerii europeni sunt someri, desi este cea mai educata generatie din istorie

Copiii si tinerii europeni petrec cel putin 17 ani in sistemul de invatamant, iar tendinta este de crestere a anilor de studiu, ei reprezentand statistic cea mai educata generatie din istorie. Totusi, aproape 30% din tinerii nativi sunt someri, in timp ce numarul celor de origine straina atinge aproape 50%, arata raportul Comisiei Europene, publicat in luna septembrie, pentru anul 2014.

Actualizarea clasamentului WTA. Simona Halep stationeaza, Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pentru aceasta saptamana, unul in care Serena Williams se mentine fara nicio emotie pe prima pozitie.

Babes-Bolyai are peste 10.000 de boboci. Au inceput cursurile la cea mai mare univesitate din tara

Universitatea Babes-Bolyai si-a deschis luni, portile pentru un numar de 10. 868 de studenti in anul I, nivel licenta. Numarul bobocilor din acest an este in crestere cu peste 1. 300 fata de anul trecut.

Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon

Cei care folosesc constant smartphone-ul pe post de camera foto, au un motiv in plus pentru a se orienta catre noul terminal Google Nexus 6P. Cu toate ca nu a fost inca anuntat oficial de 24 de ore, cei de la DxOMark, o autoritate foarte importanta in domeniul testarii de camere foto, au avut deja [] Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cei mai temuti interlopi din tara face parada cu noul sau bolid: Eu si Federer tenismanul mai umblam cu masini de-astea nasoale

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din tara, face parada pe retelele de socializare cu noua sa masina. Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii, in care isi prezinta bolidul de.

Romania are a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28

Economia romaneasca are finante publice sustenabile, Romania avand a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28 si un deficit bugetar redus, scrie premierul Victor Ponta, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Pamela Anderson a devenit cea mai in varsta vedeta de pe coperta revistei FHM

La 48 de ani si la doar cateva saptamani dupa ce a pozat nud pentru publicatia Flaunt, Pamela Anderson a mai bifat o premiera. A devenit cea mai in varsta vedeta care a aparut pe coperta revistei pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )