Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unul dintre cei mai temuti interlopi din tara face parada cu noul sau bolid: Eu si Federer tenismanul mai umblam cu masini de-astea nasoale

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai temuti interlopi din tara face parada cu noul sau bolid: Eu si Federer tenismanul mai umblam cu masini de-astea nasoale

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din tara, face parada pe retelele de socializare cu noua sa masina. Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii, in care isi prezinta bolidul de. continuă pe Antena3

Recunoasteti personajul? Copilul de mingi de acum 9 ani e azi unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I

18 octombrie 2006. Steaua Bucuresti - Real Madrid 1-4. Sergio Ramos, Raul Gonzalez, Robinho si Ruud van Nistelrooy, respectiv Vali Badea au marcat golurile intalnirii.

Montarea repartitoarelor devine obligatorie din 2016: La nivel european, Romania are unul dintre cele mai scazute grade de contorizare (VIDEO)

De anul viitor montarea repartitoarelor devine obligatorie, iar proprietarii apartamentelor alimentate de la sistemul centralizat de incalzire trebuie sa se asigure ca respecta noua masura pana la finalul anului.

Alerta de la meteo. Cod galben de ploi in mai multe zone din tara

EXCLUSIV Opulenta maxima: numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu si al baiatului destept din energie Bogdan Buzaianu, gravate pe vitrina celui mai scump magazin din lume, aflat in Beverly Hills

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat alaturi de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu, pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume. Pe lista clientilor, inscriptionata pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se afla si Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar si miliardari din Golf. Dan Ioan Popescu DIP) este inventatorul baietilor destepti din energie afaceristi care au castigat contracte preferentiale in detrimentul statului roman, iar Buzaianu este cel mai cunoscut astfel de baiat destept. DIP si Buzaianu sunt unii dintre cei mai bogati si mai influenti jucatori n domeniul energetic, fiind aproape imuni la anchetele de coruptie. Ambii traiesc in strainatate: Dan Ioan Popescu in Italia, iar Bogdan Buzaianu in Elvetia.

Dramatic! Gene Wilder mai are doar cateva luni de trait?

Este unul dintre cei mai indragiti comici, dar iata ca Gene Wilder nu-si mai face fanii sa rada, ci sa planga. Despre starul, ajuns la 82 de ani, se banuieste ca mai are doar cateva luni de trait.

Jurnalul unui vatman: E usor sa pui etichete fara sa cunosti situatia

Aradeanul Gabriel Posa este unul dintre cei mai vechi vatmani din judetul Arad si pentru a impartati si altora prin ce a trecut petrecand mii de ore la bordul tramvaielor s-a apucat de scris. Asa s-a nascut brosura Jurnalul unui vatman . Pentru coperta ei, autorul a ales imaginea Imperio, cel mai nou si modern tramvai pe care l-a condus vreodata.

Care sunt universitatile particulare care dau cei mai multi profesori? Peste 13% dintre profesorii care au vrut sa se angajeze in scoala anul acesta vin de la facultati private

Peste 13% dintre profesorii care au putut sa dea examen de angajare intr-o scoala, anul acesta, si-au facut studiile la o facultate particulara. Au si reusit sa ia examenul si sa se titularizeze 25% dintre candidatii de la privat, in timp ce rata de succes a profesorilor de la o universitate de stat a fost de peste 40%. Universitatea privata de la care au venit cei mai multi profesori candidati la angajare este Spiru Haret. Datele au fost transmise, la solicitarea HotNews. ro, de catre Ministerul Educatiei. Vezi in articol care sunt urmatoarele universitati private care produc profesori in preuniversitar.

Hero+ WiFi este una dintre cele mai accesibile camere GoPro

Cei de la GoPro au lansat Hero+, o camera de actiune entry-level extrem de interesanta. Pana de curand,gama de produse a celor de la GoPro era considerata incompleta. Mai exact, cei care isi doreauun dispozitiv accesibil din punct de vedere financiar care sa beneficieze de conectivitate wireless erau nevoiti sa apeleze la alti producatori. Compania [] Hero+ WiFi este una dintre cele mai accesibile camere GoPro Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cluj IT Cluster solicita MSI corectarea Ghidului solicitantului pentru una din axele PO Competitivitate 2014-2020

Cluj IT Cluster, unul dintre cele mai importante clustere din domeniul IT la nivel national, solicita Ministerului pentru Societatea Informationala, prin intermendiul unei scrisori deschise, corectarea Ghidului solicitantului pentru una din axele PO Competitivitate 2014-2020.

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara, dar si sediul aparatului central. O investitie estimata la 1. 167 RON, care va avea o arie construita de 1500 de metri patrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )