Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pamela Anderson a devenit cea mai in varsta vedeta de pe coperta revistei FHM

Antena3 Antena3,
Pamela Anderson a devenit cea mai in varsta vedeta de pe coperta revistei FHM

La 48 de ani si la doar cateva saptamani dupa ce a pozat nud pentru publicatia Flaunt, Pamela Anderson a mai bifat o premiera. A devenit cea mai in varsta vedeta care a aparut pe coperta revistei pentru. continuă pe Antena3

Pamela Anderson a devenit cea mai in varsta vedeta de pe coperta revistei FHM. Starleta a rememorat petrecerile Playboy: Era totul foarte salbatic

Pamela Anderson, care in luna iulie a implinit 48 de ani, a devenit cea mai in varsta vedeta care a aparut pe coperta revistei pentru adulti FHM.

Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon

Cei care folosesc constant smartphone-ul pe post de camera foto, au un motiv in plus pentru a se orienta catre noul terminal Google Nexus 6P. Cu toate ca nu a fost inca anuntat oficial de 24 de ore, cei de la DxOMark, o autoritate foarte importanta in domeniul testarii de camere foto, au avut deja [] Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C

Daca v-ati dorit de mult timp o tableta de top cu Android care sa nu fie creata de Samsung, cei de la Google au anuntat noua Pixel C. in urma cu cativa ani, inginerii Google ne-au demonstrat ca se pricep la design cand au lansat un Chromebook foarte impresionant cu ecran HiDPI intitulat Pixel. La [] Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare parte a licitatiei de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania poate continua/CNSC a respins contestatia facuta de Frontal Communication

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a decis in 25 septembrie ca cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, care este demarata de Societatea Nationala de Radiocomunicatii, poate continua. CNSC a respins practic contestatia formulata de Frontal Communication, care a cerut reevaluarea ofertei declarate castigatoare a asocierii Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB.

INFOGRAFIC Aproape jumatate din tinerii europeni sunt someri, desi este cea mai educata generatie din istorie

Copiii si tinerii europeni petrec cel putin 17 ani in sistemul de invatamant, iar tendinta este de crestere a anilor de studiu, ei reprezentand statistic cea mai educata generatie din istorie. Totusi, aproape 30% din tinerii nativi sunt someri, in timp ce numarul celor de origine straina atinge aproape 50%, arata raportul Comisiei Europene, publicat in luna septembrie, pentru anul 2014.

Romania are a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28

Economia romaneasca are finante publice sustenabile, Romania avand a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28 si un deficit bugetar redus, scrie premierul Victor Ponta, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 26 mondial, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de categorie WTA International de la Seul.

FOTO: O pisica salvata din adapostul de animale, cea mai faimoasa felina de pe Instagram

O pisica abandonata a devenit faimoasa pe Internet, dupa ce a adunat mai mult de 2,3 milioane de fani pe reteaua de socializare Instagram. Nala a fost adoptata de o tanara din Los Angeles, Varisiri Mathachittiphan, care i-a oferit un adapost cald si primitor si a facut-o faimoasa pe social media, scrie Bored Panda.

Cea mai extravaganta cerere in casatorie: cum si-a impresionat iubita acest tanar foarte bogat

Un tanar chinez foarte bogat si-a surprins iubita cu una dintre cele mai extravagante cereri in casatorie organizate vreodata.

Cea mai mare colectie de zadii din Romania pusa in valoare in fata a peste 1000 de bistriteni in inima orasului

1250 de fete au participat marti seara la unul dintre cele mai grandioase evenimente care au avut in centru costumul popular. Manifest zadia a adunat pe Stadionul Municipal 2500 de zadii, 1250 de fete si alti peste 1000 de bistriteni, care au ignorat frigul pentru a admira una dintre cele mai importante piese ale costumului popular.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )