Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook nu va introduce butonul Dislike pe Facebook, dar ar putea integra o functie similara

B1 B1,
Facebook nu va introduce butonul Dislike pe Facebook, dar ar putea integra o functie similara

Facebook nu va introduce butonul Dislike, insa ar putea integra o functie similara, informeaza NewsTalk. Cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat, in cadrul unei sesiuni de intrebari si. continuă pe B1

Facebook NU va avea butonul DISLIKE. Totusi, o functie similara ar putea fi integrata

Facebook nu va introduce butonul Dislike, dar ar putea integra o functie similara, sub o alta denumire. Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat ca a luat in considerare sa introduca butonul Dislike, dar a decis in cele din urma sa renunte, considerand ca ar avea o conotatie prea negativa.

VIDEO Facebook se gandeste sa adauge si butonul Dislike

Facebook intentioneaza sa introduca si butonul de Dislike Nu-mi place), ca opus al omniprezentului buton Like, spune fondatorul Mark Zuckerberg, citat de BBC. Butonul de Dislike ar permite oamenilor sa-si exprime diverse emotii si ar fi util spre exemplu in situatii in care vrei sa reactionezi la intamplari triste povestite de prieteni, caz in care apasarea lui Like nu ar fi tocmai potrivita.

Facebook introduce functia Graph Search. Mai intai in Statele Unite

Facebook a anuntat imbunatatirea functionalitatilor motorului sau de cautare interna, care ar trebui sa permita utilizatorilor sa gaseasca mai usor continutul publicat in trecut de prieteni, .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )