Libnet.ro
UNICEF

18:45

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

ADPM ADPM,
Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Mihaela Radulescu, Anda Adam sau Carmen Negoita si pana la Sylvia ori Andreea Banica, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook!. continuă pe ADPM

Filme de comedie la TV. Cele mai interesante pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran si sa vada filme de comedie la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva pelicule interesante.

Filme de comedie in weekend la TV. Cele mai interesante pelicule

Cei care vor sa vada filme de comedie in weekend la TV au la dispozitie mai multe pelicule interesante in programul din acest sfarsit de saptamana.

Filme SF. Cele mai interesante pelicule de astazi

Cei care doresc sa vada filme SF astazi au la dispozitie cateva pelicule interesante in programul TV. Iata cateva recomandari:.

Expozitie inedita. Cele mai interesante proiecte de arhitectura, la Muzeul Municipal, pe 30 septembrie

Sfarsitul lunii septembrie 2015 aduce pe simezele Muzeului Municipal Calarasi o expozitie inedita. Proiecte de licenta ale unor absolventi ai facultatilor de arhitectura din tara vor fi reunite in orasul de pe malul Borcei.

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Razvan Mazilu, Lidia Buble, Antonia si Alex Velea, Irinel Columbeanu sau Andra si Catalin Maruta, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana!.

Surse: Directorul Volkswagen va demisiona saptamana aceasta

Directorul executiv al companiei auto germane Volkswagen AG, Martin Winterkorn, va fi nevoit sa isi prezinte demisia saptamana aceasta, in urma acuzatiilor autoritatilor din SUA privind trisarea la testele de poluare ale masinilor diesel, prin instalarea unor sisteme electronice speciale, scrie publicatia Tagesspiegel, citand surse apropiate situatiei.

Cele mai frumoase citate despre iubire. Cine este romanul care a spus: O masura sigura a caracterelor este sentimentul ce-ti ramane pentru un om dupa ce l-ai iubit?

Cele mai frumoase citate despre iubire. Despre iubire s-au spus multe si multe se vor mai spune pana la sfarsitul lumii. Chiar dacanimeni nu va reusi vreodata sa cuprinda in cuvinte ceea ce simtim atunci cand suntem indragostiti cu adevarat, va invitam sa cititi o selectie cu cele mai frumoase citate despre iubire, exprimate de personalitati marcante ale literaturii, filozofiei sau istoriei.

Cele mai sigure destinatii turistice din lume

In ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turisti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari pentru turisti, organizatia care analizeaza daca legile sunt respectate la nivel mondial, World Justice Report, a realizat o lista cu cele mai sigure locuri din lume.

Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

Cindy Crawford va implini in curand 50 de ani si va marca acest lucru prin lansarea unei carti in care va vorbi despre cariera ei in lumea modei. Iata o selectie din cele mai frumoase aparitii ale vedetei, considerata unul din cele mai de succes modele din istorie.

Cum facem cele mai bune amandine de casa. Secretul retetei lui Bogdan Roman, sibianul senzational de la Masterchef

Putini sunt cei care sa nu fi gustat macar o data vestita prajitura a copilariei. Bogdan Roman, bucatarul sibian care a facut senzatie la emisiunea TV Masterchef, ne spune cum putem face cele mai bune amandine acasa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )