Libnet.ro
UNICEF

14:00

Filme SF. Cele mai interesante pelicule de astazi

Adevărul Adevărul,
Filme SF. Cele mai interesante pelicule de astazi

Cei care doresc sa vada filme SF astazi au la dispozitie cateva pelicule interesante in programul TV. Iata cateva recomandari:. continuă pe Adevărul

Filme de comedie la TV. Cele mai interesante pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran si sa vada filme de comedie la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva pelicule interesante.

Expozitie inedita. Cele mai interesante proiecte de arhitectura, la Muzeul Municipal, pe 30 septembrie

Sfarsitul lunii septembrie 2015 aduce pe simezele Muzeului Municipal Calarasi o expozitie inedita. Proiecte de licenta ale unor absolventi ai facultatilor de arhitectura din tara vor fi reunite in orasul de pe malul Borcei.

Revolutia Preturilor: cele mai bune oferte in ultima zi de reduceri

Astazi este ultima zi in care puteti beneficia de importantele reduceri eMAG la o gama larga de produse. Revolutia Preturilor, cea mai nou campanie de reduceri eMAG, a debutat in urma cu doua zile. Dupa cum probabil stiti,o mare parte din produsele oferite de magazinul online beneficiaza de reduceri de pana la 50%. Daca sunteti [] Revolutia Preturilor: cele mai bune oferte in ultima zi de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare

Inainte de Black Friday, cei de la eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, ocazie cu care puteti beneficia de reduceri importante la majoritatea dispozitivelor. Din data de 22 septembrie, pana pe 24 septembrie, la eMAG are loc revolutia preturilor, ocazie cu care clientii magazinului online pot beneficia de o serie de reduceri de pana la 50% la [] Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai sigure destinatii turistice din lume

In ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turisti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari pentru turisti, organizatia care analizeaza daca legile sunt respectate la nivel mondial, World Justice Report, a realizat o lista cu cele mai sigure locuri din lume.

Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

Cindy Crawford va implini in curand 50 de ani si va marca acest lucru prin lansarea unei carti in care va vorbi despre cariera ei in lumea modei. Iata o selectie din cele mai frumoase aparitii ale vedetei, considerata unul din cele mai de succes modele din istorie.

Cele mai ciudate tipuri de pizza: pizza kebab, cu mici si cu sarmale, printre preparatele care i-ar scoate din minti pe italieni

Cele mai ciudate tipuri de pizza. Italienii pastreaza retetele pentru pizza cat se poate de simple, cu numai cateva ingrediente. insa gusturile nu se discuta, asa ca acasa la el fiecare face exact ce-i place. intreprinzatorii romani au lansat combinatii autohtone care pot fi incluse la loc de cinste printre cele mai ciudate tipuri de pizza, alaturi de pizza cu burgeri, cu topping de jeleu de zmeura sau cu spaghete.

Cele mai noi metode de incalzire. Cum functioneaza panourile radiante, pompele de caldura si centralele termice in condensare

Intr-o perioada in care sistemele de termoficare ale oraselor sunt tot mai ineficiente si mai costisitoare, oamenii cauta solutii alternative de aclimatizare in sezonul rece. Va prezentam cele mai noi metode de incalzire.

Cele mai frumoase locuri din Australia: Uluru, Tasmania si Marea Bariera de Corali

Cele mai frumoase locuri din Australia. Chiar daca este o destinatie foarte indepartata si mai putin accesibila turistilor romani, Australia are multe locuri frumoase, care merita vizitate.

Pericolele mortale din moda: ce este Sindromul Esarfei Lungi si de ce pantofii cu platforma se numara printre cele mai primejdioase piese vestimentare

Pentru noi toti, hainele sunt un fel de scuturi care ne protejeaza de factorii exteriori. Cu toate acestea, exista situatii in care acestea isi ucid purtatorul. Stilurile extreme de moda sunt cele mai periculoase, insa de-a lungul timpului au existat situatii in care chiar si cele mai banale piese vestimentare, precum esarfele, au pus viata oamenilor in primejdie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )