Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce a facut Alexandra Ungureanu abia acum: Am asteptat cu nerabdare un an

Playtech Playtech,
Ce a facut Alexandra Ungureanu abia acum: Am asteptat cu nerabdare un an

Alexandra Ungureanu vine cu detalii despre viata sa si despre cum crede ca va decurge acest an. Ce le-a marturisit artista fanilor si cu ce energie si sperante a pasit in noul an, dupa castigul sperat de la Bravo, ai Stil? Imaginile din vacanta. Ce planuri are Alexandra Ungureanu pentru noul an? Alexandra Ungureanu se . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat cu Anca Turcasiu imediat dupa divort. Artista a facut marturisirea abia acum

Dupa mai bine de doua decenii de mariaj, in vara anului 2020, a uimit pe toata lumea cu anuntul despartirii definitive de Cristian Georgescu. Anca Turcasiu a povestit abia acum ce s-a intamplat imediat dupa divort. Anca Turcasiu a slabit enorm dupa divort in iulie 2020, Anca Turcasiu a postat pe contul sau de Facebook .

Ce l-a obligat Silvana Riciu pe sotul ei sa faca pentru a ramane gravida. A spus totul abia acum

Silvana Riciu a ramas gravida la 40 de ani. Ea a stabilit impreuna cu sotul sau Nicusor Ionita, ca dupa nunta sa conceapa un copil. Asadar, pentru ca sa faca acest lucru, cei doi au decis sa se grabeasca. Cum a reusit cantareata sa ramana insarcinata? Ce l-a obligat Silvana Riciu pe sotul ei sa .

Digi24: Cei 6 frati si leii lor care au terorizat un oras intreg timp de 8 ani. Crimele lor oribile ies abia acum la iveala

Fratii Kani au terorizat timp de 8 ani un mic oras libian, masacrand barbati, femei si copii pentru a-si mentine autoritatea. Acum crimele lor incep sa iasa la iveala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )