Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce a facut Roger Federer dupa ce Nadal i-a egalat numarul de titluri de Grand Slam. WOW!

Playtech Playtech,
Ce a facut Roger Federer dupa ce Nadal i-a egalat numarul de titluri de Grand Slam. WOW!

Rafael Nadal este din nou campion la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Novak Djokovic, scor 6-0, 6-2, 7-5. A cucerit al 13-lea titlu la Paris, in cele 15 participari ale sale. Are nu mai putin de 100 de victorii la French Open si doar doua esecuri. De asemenea, Rafa il . continuă pe Playtech

FOTO Ce a postat Roger Federer imediat dupa ce Rafael Nadal l-a egalat la numarul de titluri de Grand Slam

La scurt timp dupa ce Rafael Nadal s-a impus pentru a 13-a oara la Roland Garros, Roger Federer a postat pe retelele sociale un mesaj, marele campion elvetian transmitandu-i un mesaj marelui sau rival, dar si prieten.

Ce a facut Adi Mutu dupa infrangerea nationalei Romaniei de tineret. Fanii lui s-au bucurat imediat

A fost pana acum o saptamana foarte trista pentru fotbalul romanesc. Nationala mare a cedat joi in Islanda, scor 1-2, si rateaza orice sansa de a se mai califica la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea desi a fost mutata in 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi, vineri, nationala de tineret .

Roger Federer, mesaj plin de fair-play dupa ce rivalul sau Rafael Nadal a devenit din nou campion la Roland Garros: Ne-am ajutat unul pe altul sa devenim mai buni. Este o onoare pentru mine sa-l pot felicita pentru al 20-lea trofeu de Grand Slam

Tenismenul spanionl Rafael Nadal si-a trecut in palmares al 13-lea trofeu de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in finala de la Paris pe liderul mondial Novak Djokovic. Acesta este al 20-lea trofeu de la un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )