Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia lui Vadim Tudor. Cine e sotia si ce spuneau cele doua fete despre tatal lor

Adevărul Adevărul,
Familia lui Vadim Tudor. Cine e sotia si ce spuneau cele doua fete despre tatal lor

Vestea ca a murit Vadim Tudor a fost anuntata in seara aceasta, dupa ce medicii s-au chinuit mai bine de doua ore sa-l resusciteze. Cele mai indurerate persoane sunt sotia sa si cele doua fete, care i-au fost alaturi tot timpul. continuă pe Adevărul

Familia lui Vadim Tudor. O frica a Tribunului: Ma sperie ideea de a fi bunic!

Familia lui Vadim Tudor nu prea a aparut la televizor. Tribunul si-a prezentat cele doua fete, insa alaturi de sotia sa s-a afisat in fata presei doar de cateva ori, la alegeri.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut pe 28 noiembrie 1949 la Bucuresti, fiul lui Ilie si Eugenia. A fost de profesie sociolog, iar mai apoi a obtinut un doctorat in istorie. S-a facut remarcat in spatiul public prin.

Cine este medicul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Ion Tintoiu, medic primar interne-cardiologie, a fost doctorul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor cand a ajuns, luni dimineata, la Spitalul Militar din Capitala, a anuntat Victor Ciutacu.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactii politice dupa mortea Tribunului. Victor Ponta, mesaj pe Facebook

Corneliu Vadim Tudor a murit. Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, printr-o postare pe pagina sa personala de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, Lucian Bolcas, fost liuder al PRM, a vorbit despre prietenia sa cu Vadim.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Ultimul interviu al lui Corneliu Vadim Tudor a fost acordat reporterilor de la Antena 1, in urma cu doar doua zile. Vadim Tudor vorbea atunci despre situatia fiicei lui Tudor Arghezi, Mitzura si il critica pe.

Nicu Alifantis: Ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor

Nicu Alifantis a spus luni, dupa anuntul decesului lui Corneliu Vadim Tudor, ca ne-a parasit un mare poet. ) ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor. Sincere condoleante familiei, Dumnezeu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )