Libnet.ro
UNICEF

21:00

Familia lui Vadim Tudor. O frica a Tribunului: Ma sperie ideea de a fi bunic!

Adevărul Adevărul,
Familia lui Vadim Tudor. O frica a Tribunului: Ma sperie ideea de a fi bunic!

Familia lui Vadim Tudor nu prea a aparut la televizor. Tribunul si-a prezentat cele doua fete, insa alaturi de sotia sa s-a afisat in fata presei doar de cateva ori, la alegeri. continuă pe Adevărul

A murit Corneliu Vadim Tudor. Regrete pentru tribunul PRM: Ar fi putut face politica la alt nivel fata de ceilalti, daca i s-ar fi dat sansa

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Laurentiu Marin a fost in anii 2000 cel mai tanar consilier judetean al Constantei, din partea PRM, la numai 23 de ani.

Familia lui Vadim Tudor. Cine e sotia si ce spuneau cele doua fete despre tatal lor

Vestea ca a murit Vadim Tudor a fost anuntata in seara aceasta, dupa ce medicii s-au chinuit mai bine de doua ore sa-l resusciteze. Cele mai indurerate persoane sunt sotia sa si cele doua fete, care i-au fost alaturi tot timpul.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactii politice dupa mortea Tribunului. Victor Ponta, mesaj pe Facebook

Corneliu Vadim Tudor a murit. Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, printr-o postare pe pagina sa personala de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, Lucian Bolcas, fost liuder al PRM, a vorbit despre prietenia sa cu Vadim.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM Constanta: Fostii colegi i-au intors spatele in ultimele luni. Era cinstit, nu s-a bucurat la averea statului, ca restul

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM Constanta, Radu Comanici, este indurerat si revoltat de soarta tribunului Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni, 14 septembrie, in urma unui infarct, la varsta de 65 ani.

Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit, astazi, la 65 de ani, dupa ce a facut infarct. Mihai Morar si-a exprimat regretul in legatura cu moartea tribunului. Corneliu Vadim Tudor a ajuns in aceasta dimineata la terapie int.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, despre adversarul sau: E o mare pierdere pentru nationalismul romanesc aceasta plecare totala

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, unul dintre mai vechii colaboratori ai Tribunului, a aflat de la membrii PRM din Bucuresti despre moartea acestuia. Desi de doi ani - de cand Funar a ajuns presedintele PRM - intre cei doi a intervenit o ruptura si nu-si vorbeau, clujeanul spune ca vestea mortii lui Vadim l-a socat.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Ultimul interviu al lui Corneliu Vadim Tudor a fost acordat reporterilor de la Antena 1, in urma cu doar doua zile. Vadim Tudor vorbea atunci despre situatia fiicei lui Tudor Arghezi, Mitzura si il critica pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )