Libnet.ro
UNICEF

05:45

Familia Peugeot s-ar putea retrage din industria auto. Sanse pentru fuziunea PSA-Opel!.

România Liberă România Liberă,
Familia Peugeot s-ar putea retrage din industria auto. Sanse pentru fuziunea PSA-Opel!.

Familia Peugeot, care a mostenit de-a lungul a numeroase generatii marca auto franceza, s-ar putea retrage de la conducerea companiei. General Motors GM) ar prelua grupul Peugeot-Citroen, insa cu niste costuri uriase, cum ar fi o fuziune cu Opel care implica inchideri de fabrici si reduceri de personal. Un raport al Reuters, care citeaza surse anonime din interiorul companiei, indica schimbari radicale in interiorul Peugeot, in perioada urmatoare, pe fonrul rezultatelor financiare slabe. Anul . continuă pe România Liberă

Mark Webber se va retrage din Formula 1 - Kimi Raikkonen, favorit sa-l inlocuiasca la RedBull

Mark Webber se va retrage din Marele Circ la finalul acestui sezon, informeaza presa britanica. Kimi Raikkonen aflat in acest moment la Lotus) este favorit sa-l inlocuiasca la RedBull pe pilotul australian.

Mircea Dusa: Toti militarii operationali se vor retrage din Afganistan pana la sfarsitul lui 2014

Toti militarii operationali romani se vor retrage din Afganistan pana la sfarsitul lui 2014, a anuntat ministrul Apararii Mircea Dusa. La bazele militare vor mai ramane circa 200 de ofiteri si.

Institutul Cantacuzino ar putea produce din nou vaccinul antigripal

Institutul Cantacuzino ar putea produce din nou vaccinul antigripal. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca institutul a primit licenta pentru vaccin. Totusi, mai lipsesc cateva licente si mai.

Seful Toyota, unul dintre cei mai prost platiti CEO din industria auto

Directorul general al Toyota, Akio Toyoda, nepotul fondatorului companiei, a primit anul trecut o crestere cu 35% a compensatiei financiare, la 184 milioane yeni 1,9 milioane de dolari), dar ramane unul dintre cei mai prost platiti executivi din.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )