Libnet.ro
UNICEF

19:15

FAN Courier: Piata de curierat se mentine la 200 mil. euro in 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FAN Courier: Piata de curierat se mentine la 200 mil. euro in 2012

Piata de curierat din Romania se ridica la peste 200 de milioane de euro, valoare care a ramas la nivelul de anul trecut, fiind cu 50 de milioane de euro mai mica decat in anul de varf, 2008, a declarat pentru Wall-Street. ro Adrian Mihai foto mijloc),. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu GfK: 64% dintre romani declara FAN Courier ca fiind furnizorul preferat

Studiul Evaluarea performantelor companiilor de curierat rapid realizat de compania de cercetare de piata GfK Romania, in perioada octombrie-noiembrie 2012, pe un esantion reprezentativ de 401 de respondenti, a evidentiat faptul ca 39 de clienti dintr-o suta recunosc FAN Courier ca fiind liderul pietei de curierat din tara noastra.

FAN Courier a purtat discutii pentru a cumpara masini electrice cu care sa faca livrari in Bucuresti

FAN Courier, unul dintre cei mai mari jucatori ai pietei de curierat, a purtat discutii pentru a cumpara masini electrice Kangoo ZE de la Renault, insa pentru moment nu poate introduce astfel de vehicule in flota fiindca francezii nu au lansat masinile in tara, iar reteaua de incarcare este ca si inexistenta, au spus pentru HotNews. ro cei trei actionari ai companiei de curierat.

FAN Courier estimeaza o cifra de afaceri de 240 milioane lei

FAN Courier a inregistrat dupa primele zece luni ale anului afaceri de 196,8 milioane de lei si estimeaza ca va incheia anul financiar 2012 cu o cifra de afaceri de 240 milioane RON 53,1 milioane euro), in crestere cu 9 procente fata de anul anterior, arata un comunicat remis redactiei.

Afacerile primelor 70 de companii de transport si logistica: 780 mil. euro

Piata de transport si logistica din Romania a fost anul trecut de 780 de milioane de euro si dispune in continuare de potential mare de crestere, intrucat in alte tari, precum Belgia aceasta ajunge la 14 miliarde, spune Christophe De Korver, managing.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )