Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fasia Gaza: O fetita si o femeie, usise intr-un raid aerian israelian

B1 B1,
Fasia Gaza: O fetita si o femeie, usise intr-un raid aerian israelian

Un raid aerian israelian a lovit marti seara o casa din orasul Gaza, ucigand o fetita si o femeie si ranind 16 persoane, potrivit purtatorului de cuvant al serviciilor de salvare, Ashraf al-Qodra, . continuă pe B1

Incetarea focului in Fasia Gaza va fi prelungita cu 24 de ore, a anuntat o sursa palestiniana

Incetarea focului in Fasia Gaza, aflata in vigoare de la 11 august, va fi prelungita de comun acord cu 24 de ore, a anuntat luni, la Cairo, cu o ora inainte de expirarea armistitiului, un membru al delegatiei de negociatori palestinieni, potrivit Mediafax.

Sursa palestiniana: incetarea focului in Fasia Gaza, prelungita cu 24 de ore

Incetarea focului in Fasia Gaza, aflata in vigoare de la 11 august, va fi prelungita de comun acord cu 24 de ore, a anuntat luni, la Cairo, cu o ora inainte de expirarea armistitiului, un membru al.

Israelul ameninta cu reluarea atacurilor in Fasia Gaza, cu putin timp inainte de expirarea armistitiului

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat ca tara sa este pregatita si va lovi cu forta Fasia Gaza, in cazul reluarii atacurilor palestiniene. Avertismentul vine cu putin timp inainte de expirarea armistitiului dintre cele doua teritorii.

Fasia Gaza: Zeci de familii palestiniene le-au pus nou-nascutilor nume asociate rezistentei militare

O fetita a primit la nastere numele Gaza Tuqawim care inseamna Gaza lupta. Familia fetitei si-a parasit locuinta din Shejaiya, o suburbie a Fasiei Gaza, din cauza raidurilor aeriene israeliene.

Fasia Gaza: Niciun progres in negocierile privind un nou armistitiu

Negocierile indirecte de la Cairo dintre palestinieni si israelieni in vederea transformarii acordului de incetare a focului, ce expira in urmatoarele ore, intr-un armistitiu durabil nu au inregistrat niciun.

Armistitiul in Fasia Gaza a fost extins cu 24 de ore

Negociatorii israelieni and si palestinieni au convenit ieri seara la Cairo asupra prelungirii cu 24 de ore a armisti and tiului in Fa and sia Gaza, cu numai o ora inaintea incetarii celui stabilit anterior, au anun and tat un emisar palestinian and si guvernul egiptean conform agen and tiilor AFP and si EFE.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )