Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fata de 13 ani din Craiova, cautata de politisti dupa ce a disparut de acasa

Adevărul Adevărul,
Fata de 13 ani din Craiova, cautata de politisti dupa ce a disparut de acasa

O fata de 13 ani din Craiova este cautata de politisti dupa ce, luni, a disparut de acasa, es-a invoit de la scoala pentru a pleca acasa, dar, cand familia a ajuns acasa, nu a gasit-o, iar ea nici nu a mai raspuns la telefon. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul care a rapit o fata de 13 ani din Cluj. Legatura incredibila pe care o are cu minora

Politia Romana a activat sistemul de Alerta, rapire copil!, in cazul unei fete de 13 ani. Adolescenta se numeste Daria Maria Puica, iar politistii il suspecteaza ca o ruda a acesteia s-ar face responsabil de o asemenea fapta. Autoritatile sunt acum in cautarea unui tanar de 27 de ani, despre care se crede ca a .

Alerta, rapire copil! Politia Romana: Daria Maria Puica, o fata de 13 ani, a fost rapita de unchiul ei

Politistii au declansat sistemul Alerta rapire copil dupa ce Daria Maria Puica, o fata de 13 ani din comuna Vultureni, ar fi fost rapita de un tanar de 27 de ani, care este unchiul ei.

O fata de 13 ani ar fi fost rapita de un individ periculos. Cine este principalul suspect

Daria Maria Puica, o adolescenta din comuna Vultureni, judetul Cluj, a plecat de acasa duminica, 20 octombrie, in jurul orei 16. 00, iar de atunci este de negasit.

VIDEO. Momentul in care fiul lui Sile Camataru injunghie un tanar in fata unui club din Timisoara, surprins in imagini

Au aparut primele imagini de la atacul din Timisoara unde fiul lui Sile Camataru ar fi injunghiat un tanar in fata unui club din oras. Scandalul ar fi pornit dupa ce victima ar fi agresat-o pe iubita.

Fata de 15 ani care a fugit de acasa pentru ca nu se simtea iubita: M-am construit din visuri, vicii si dureri. Unde a fost gasita de politisti

Valentina Gabriela Baron, adolescenta de 15 ani din localitatea vasluiana Zapodeni a carei disparitie a fost sesizata la Politie pe 16 octombrie, a fost gasita de politisti.

Adrian Sarbu si-a vandut Gandul dupa 13 ani, dar si alte marci: cine e cumparatorul

Adrian Sarbu a vandut publicatia Gandul, dar si alte marci din Mediafax Group, printre care Apropo TV, CSID si Descopera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )