Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze Tari: Motivul ireal pentru care patriarhul Serbiei crede ca au inceput inundatiile! Nu o sa iti vina sa crezi pe cine da vina; Un american a fost prins in timp ce viola bancomatul; Dai 2.700 de lei sa faci sex cu sotia altuia

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: Motivul ireal pentru care patriarhul Serbiei crede ca au inceput inundatiile! Nu o sa iti vina sa crezi pe cine da vina; Un american a fost prins in timp ce viola bancomatul; Dai 2.700 de lei sa faci sex cu sotia altuia

Gafa de proportii! Francezii au comandat trenuri mai late decat statiile. Sa mai zica cineva ca doar la noi se intampla. Dupa ce Metrorex a avut de furca. Fata asta a dus body-paintingul la un alt nivel! Cum poate sa arate dupa ce isi deseneaza fata. Elsa Rhae este makeup artist su editor video si a decis sa. continuă pe Hotnews

Motivul INCREDIBIL pentru care Stefan Banica Jr, Horia Brenciu, Loredana Groza, Nicoleta Luciu si Nea Marin au plecat de la PRO TV! Vezi AICI!

Postul de televiziune din Pache Protopopescu a fost mai bine de 20 ani raiul vedetelor din Romania, salariile fiind aproape.

SINTEZA ZILEI. Motivele pentru care Ponta a refuzat contrasemnarea decretelor de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat motivele pentru care premierul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si.

Americanii lauda Bucurestiul: cinci motive pentru care Capitala este Parisul Europei de Est

Bucurestiul este laudat de publicatia americana Huffington Post si compara capitala Romaniei cu cea a Frantei. Jurnalistii americani ofera astfel cinci motive pentru care turistii ar trebui sa viziteze orasul dambovitean. Potrivit publicatiei.

Motivele pentru care ASF a deschis procedura de redresare financiara la Carpatica Asigurari si ce trebuie sa contina planul de redresare al societatii

Consiliul ASF a hotarat in 14 mai 2014 deschiderea procedurii de redresare financiara a Carpatica Asigurari pe baza de plan de redresare, avand in vedere ca firma nu mai indeplineste conditiile de solvabilitate, in sensul ca valoarea marjei de solvabilitate disponibile a scazut sub valoarea marjei de solvabilitate minime determinate in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, se arata in decizia ASF publicata vineri, 16 mai in Monitorul Oficial. Vezi in articol motivele de drept si de fapt pentru care ASF a luat aceasta decizie si ce trebuie sa contina mai exact planul de redresare al Carpatica Asigurari.

Patriarhul Serbiei: Inundatiile din Balcani, pedeapsa divina dupa ce Conchita Wurst a castigat Eurovision

Inundatiile care au devastat mai multe zone din Balcani si au provocat moartea a cel putin 50 de oameni au fost o pedeapsa de la Dumnezeu dupa ce travestitul austriac Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision, au sustinut patriarhul si alte inalte fete bisericesti din cadrul Bisericii Ortodoxe Sarbe, potrivit The Independent.

Patriarhul Serbiei: Conchita Wurst este responsabila pentru inundatiile fara precedent din tara

Vinovatul pentru cele mai grave inundatii din ultimul secol care au lovit Serbia este chiar castigatorul Eurovision de anul acesta, sustine PatriarhulSerbiei. Seful bisericii sarbe spune ca inundatiile.

Faze Tari: A luat 28 de ani de puscarie pentru ca a mancat un om; Creatura care a ingrozit o lume intreaga! Peste cu colti, lung de peste 2 m, zarit in apele de la suprafata oceanului; A fost lansata prima lotiune de protectie solara potabila din lume

Mai multe femei indragostite de preoti, scrisoare catre Papa Francisc. 26 de femei i-a adresat Papei Francisc o scrisoare in care isi. A dus piercingul la un alt nivel! Si-a gaurit obrazul de dragul pasiunii. Un tanar de 23 de ani din Germania, pasionat de modificarea.

Utile: Cinci cauza pentru care apar durerile de cap; Sindromul X, afectiunea rara care impiedica imbatranirea ar putea detine cheia vietii fara de moarte; Care este cea mai buna metoda prin care te poti lasa de fumat?

De ce uleiul de masline este atat de bun pentru sanatatea inimii. Un nou studiu despre dieta mediteraneana scoate in evidenta de ce uleiul de masline. Greseli care duc la ulcer. Vezi ce sa nu faci. Indiferent daca ai o predispozitie genetica spre aciditate gastrica sau nu, tot trebuie sa stii care sunt factorii care.

Asa arata camera de hotel pentru care un ROMAN ar trebui sa munceasca SASE ANI ca sa stea O NOAPTE

Ca tot se apropie sezonul vacantelor, si poate nu aveti idee unde sa plecati, va prezentam Dubaiul si al sau Burj Al-Arab - hotelul de sapte stele care sta marturie pentru luxul si extravaganta ridicate la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )