Libnet.ro
UNICEF

22:00

Patriarhul Serbiei: Inundatiile din Balcani, pedeapsa divina dupa ce Conchita Wurst a castigat Eurovision

Hotnews Hotnews,
 Patriarhul Serbiei: Inundatiile din Balcani, pedeapsa divina dupa ce Conchita Wurst a castigat Eurovision

Inundatiile care au devastat mai multe zone din Balcani si au provocat moartea a cel putin 50 de oameni au fost o pedeapsa de la Dumnezeu dupa ce travestitul austriac Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision, au sustinut patriarhul si alte inalte fete bisericesti din cadrul Bisericii Ortodoxe Sarbe, potrivit The Independent. continuă pe Hotnews

DEZASTRU fara precedent in ultimele decenii. Distrugerile provocate de inundatiile din Balcani, comparabile cu RAZBOAIELE din anii 90

Peste un milion de oameni au avut de suferit de pe urma inundatiilor din Bosnia, Serbia si Croatia. Cel putin 47 de persoane au murit iar sute de mii au fost evacuate. Dezastrul, fara precedent in ultimele.

Buzoienii, chemati sa intinda o mana de ajutor miilor de familii afectate de inundatiile din Balcani

In cadrul campaniei Apel umanitar: Sinistratii din Balcani, demarata in data de 19 mai de Crucea Rosie Romana, buzoienii sunt chemati si ei sa dea o mana de ajutor pentru miile de sinistrati din Bosnia si Hertegovina si Serbia, carora inundatiile din ultimele zile le-a inghitit totul.

45 de morti, in urma inundatiilor din Balcani

Bilanul inundatiilor din Balcani a ajuns la 45 de morti, insa autoritatile se tem ca apele raului Sava va ameninta noi localitati din Serbia si Bosnia, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Faze Tari: Motivul ireal pentru care patriarhul Serbiei crede ca au inceput inundatiile! Nu o sa iti vina sa crezi pe cine da vina; Un american a fost prins in timp ce viola bancomatul; Dai 2.700 de lei sa faci sex cu sotia altuia

Gafa de proportii! Francezii au comandat trenuri mai late decat statiile. Sa mai zica cineva ca doar la noi se intampla. Dupa ce Metrorex a avut de furca. Fata asta a dus body-paintingul la un alt nivel! Cum poate sa arate dupa ce isi deseneaza fata. Elsa Rhae este makeup artist su editor video si a decis sa.

Patriarhul Serbiei: Conchita Wurst este responsabila pentru inundatiile fara precedent din tara

Vinovatul pentru cele mai grave inundatii din ultimul secol care au lovit Serbia este chiar castigatorul Eurovision de anul acesta, sustine PatriarhulSerbiei. Seful bisericii sarbe spune ca inundatiile.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe din Serbia: potopul din Balcani este o pedeapsa pentru pacatele sexuale

O buna parte din Sebia, Bosnia si estul Croatiei se afla sub ape de mai multe zile, bilantul provizoriu indicand mai putin de 50 de morti si evacuari a zeci de mii de oameni. Desi autoritatile locale si comunitatea internationala dau semne de cooperare si organizare eficienta, liderii religiosi considera ca cea mai grava calamitate naturala care s-a abatut asupra tarilor balcanice din ultimul se datoreaza pacatelor oamenilor.

Piata de online advertising din Europa depaseste record dupa record

Piata de online advertising din Europa a crescut in 2013 cu 11,9%, pana la valoarea record de 27,3 miliarde de euro, conform studiului realizat de IAB.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )