Libnet.ro
UNICEF

17:45

Patriarhul Serbiei: Conchita Wurst este responsabila pentru inundatiile fara precedent din tara

B1 B1,
Patriarhul Serbiei: Conchita Wurst este responsabila pentru inundatiile fara precedent din tara

Vinovatul pentru cele mai grave inundatii din ultimul secol care au lovit Serbia este chiar castigatorul Eurovision de anul acesta, sustine PatriarhulSerbiei. Seful bisericii sarbe spune ca inundatiile. continuă pe B1

Patriarhul Serbiei: Inundatiile din Balcani, pedeapsa divina dupa ce Conchita Wurst a castigat Eurovision

Inundatiile care au devastat mai multe zone din Balcani si au provocat moartea a cel putin 50 de oameni au fost o pedeapsa de la Dumnezeu dupa ce travestitul austriac Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision, au sustinut patriarhul si alte inalte fete bisericesti din cadrul Bisericii Ortodoxe Sarbe, potrivit The Independent.

Mircea Baniciu, despre Conchita Wurst: Sunt femei carora le creste barba de cand il asteapta pe Fat Frumos, degeaba

Muzicianul Mircea Baniciu, fostul solist la Phoenix, actual membru al trupei Pasarea Rock, a oferit un interviu inedit pentru Adevarul, in care a vorbit si despre Conchita Wurst, castigatorul Eurovision.

BOMBA! Conchita Wurst, in turneu cu Lady Gaga?! Afla AICI detalii INCREDIBILE!

Castigatoarea trofeului celei de-a 59-a editii a concursului Eurovision, Conchita Wurst, cunoaste din momentul care i-a schimbat intreaga cariera un.

Faze Tari: Motivul ireal pentru care patriarhul Serbiei crede ca au inceput inundatiile! Nu o sa iti vina sa crezi pe cine da vina; Un american a fost prins in timp ce viola bancomatul; Dai 2.700 de lei sa faci sex cu sotia altuia

Gafa de proportii! Francezii au comandat trenuri mai late decat statiile. Sa mai zica cineva ca doar la noi se intampla. Dupa ce Metrorex a avut de furca. Fata asta a dus body-paintingul la un alt nivel! Cum poate sa arate dupa ce isi deseneaza fata. Elsa Rhae este makeup artist su editor video si a decis sa.

Conchita Wurst, primita la o regina la Viena! A cantat in fata a 10.000 de persoane!

Dupa o saptamana in care a colindat mai multe tari din Europa si a luat parte la mai multe show-uri de televiziune, Conchita s-a intors la Vienna weekendul trecut, acolo unde a fost primita ca o regina. Castigatoarea Eurovisionului a cantat in fata a 10. 000 de oameni prezenti in fata Guvernului din Viena si a fost sustinuta la eveniment chiar de Cancelarul Austriei, care este si seful Guvernului.

Un detinut a evadat de la Penitenciarul Jilava. Barbatul este condamnat pentru furt calificat

Un detinut care executa o pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare, pentru furt calificat, a evadat, miercuri, de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava, fiind cautat de echipe ale unitatii de.

Noul Chromebox HP cu Chrome OS este ideal pentru orice tip de sarcini

Cu toate ca in tara noastra nu prea se realizeaza achizitii de sisteme cu Chrome OS, noul Chromebox HP are toate ingredientele pentru a fi o exceptie. Tot mai multe companii isi incearca norocul cu productia de creatii ce ruleaza sistemul de operare al celor de la Google, derivat intr-o oarecare masura din browserul Chrome. Chrome OS vine preinstalat pe doua categorii de sisteme, notebook-uri ultra compacte si sisteme desktop de mici dimensiuni. Acestea din urma poarta numele de Chromebox-uri [].

Romania este IMPORTANTA pentru America - cuvintele lui Biden despre tara noastra, inainte de vizita oficiala

Romania a progresat in ce priveste consolidarea statului de drept si tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai are de munca la acest capitol. Este parerea lui Joe Biden, care mai spune ca angajamentul.

Der Spiegel: NATO nu este pregatita pentru cazul in care Rusia decide sa atace membrii baltici

Alianta Nord-Atlantica analizeaza scenarii pentru eventualitatea in care Rusia decide sa faca o miscare militara in Europa estica, scrie revista germana Der Spiegel, potrivit Deutche Welle. Publicatia citeaza un proiect de document intern al NATO care arata ca Alianta este decisa sa arate ca ar putea face fata unui atac in estul Europei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )