Libnet.ro
UNICEF

17:15

FCSB - Botosani: Daune totale pentru bucuresteni! Dennis Man a parasit terenul in lacrimi! Ce a patit si ce risca

Adevărul Adevărul,
FCSB - Botosani: Daune totale pentru bucuresteni! Dennis Man a parasit terenul in lacrimi! Ce a patit si ce risca

Oficialii vicecampioanei sperau sa-l vanda pe fotbalistul de 20 de ani in schimbul unei sume-record. De acum, intrebarea e cand va fi Man in stare sa joace din nou. continuă pe Adevărul

FCSB - Botosani: Rezultat istoric pentru trupa moldoveana! Ce se intamplase in precedentele 11 partide dintre cele doua echipe

FC Botosani a dat lovitura inceputului de campionat, reusind sa castige in fata FCSB-ului la capatul unui meci in care scorul putea fi si mai mare.

Liga 1: FCSB vs FC Botosani 0-2 Surpriza etapei a treia - Andronic si Ongenda, eroii moldovenilor

FC Botosani a produs surpriza etapei a treia, a invins FCSB, in deplasare, scor 2-0, si a adunat sapte puncte in noul sezon de Liga 1. De partea cealalta, echipa antrenata de Bogdan Andone ramane cu patru puncte si are nu mai putin de noua jucatori accidentati, dupa ce Dennis Man a parasit terenul in minutul 13 al partidei disputate pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti.

Pariati pe FCSB - Botosani

Botosani n-a invins-o niciodata pe FCSB intr-un meci oficial, obtinand doar doua remize in 12 partide. Vor reusi moldovenii surpriza in meciul de luni seara? .

Asa am trait FCSB - Botosani 0-2. Executie in direct!

Etapa a 4-a din Liga 1 s-a incheiat, luni seara, cu meciul dintre FCSB si FC Botosani. Partida va fi live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )