Libnet.ro
UNICEF

00:07

Federer, eliminat de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Federer, eliminat de la Roland Garros

Varsta si elegenta lui Federer au cazut victima duminica seara in fata ghiolbanului Ernests Gulbis, care a facut rezultatul carierei. continuă pe Online Sport

Tenis: Roger Federer a fost eliminat in optimile de finala la Roland Garros

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, a fost eliminat, duminica, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, de letonul Ernests Gulbis, al 18-lea favorit, informeaza AFP. Gulbis.

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica.

Continua surprizele la Roland Garros! Federer a spus adio turneului parizian

Nu doar pe tabloul feminin se produc mari surprize la Roland Garros, ci si la masculin, unde fostul lider mondial Roger Federer a fost eliminat duminica de letonul Ernests Gulbis, la finalul unui meci maraton.

Federer si Djokovic ajung in optimi la Roland Garros

Sub privirile lui Ion Tiriac, prezent in cunoscuta sa loja de la Roland Garros, elvetianul Roger Federer s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Grand Slam-ului din capitala Frantei.

Roland Garros: Roger Federer si Novak Djokovic, in optimile competitiei

Roger Federer cap de serie numarul patru) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in patru seturi, pe Dmitry Tursunov, din Rusia. A fost 7-5 6-77) 6-2 si 6-4 pentru sportivul elvetian. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Novak Djokovic a trecut de Marin Cilic).

Horia Tecau a fost eliminat la proba de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, a ratat, sambata, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros, al doilea turneu de Grand Slam al.

Roland Garros: Horia Tecau, eliminat si la dublu mixt

Perechea Sania Mirza/ Horia Tecau a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost pierdut cu 6-1, 4-6, 7-10 meciul cu Timea Babos/Eric Butorac.

Roland Garros: Horia Tecau, eliminat la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer a fost eliminata din turul trei de la Roland Garros dupa ce a fost invinsa de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimojiel cu 6-4, 7-5.

Roland Garros: Agnieska Radwanska, eliminata de Ajla Tomljanovic - Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei

Ajla Tomljanovic din Croatia) a reusit surpriza zilei la Roland Garros, numarul 72 in clasamentul WTA eliminand-o pe Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul trei. In acest moment, dupa ce jucatoarea din Polonia a parasit competitia, Simona Halep a devenit favorita numarul unu a turneului de Grand Slam.

Un amanunt cheie care explica de ce Simona Halep poate deveni campioana la Roland Garros si de ce au fost eliminarile surpriza

Multi spun ca Simona Halep va fi impedicata de Maria Sharapova sa ia titlul la Roland Garros. Multi se mira de ce Serena Willams, Na Li sau Agnieszka Radwanska au fost eliminate. Va oferim explicatia noastra: Roland Garros nu este ce a fost, iar zgura pariziana este modificata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )