Libnet.ro
UNICEF

05:30

Continua surprizele la Roland Garros! Federer a spus adio turneului parizian

Adevărul Adevărul,
Continua surprizele la Roland Garros! Federer a spus adio turneului parizian

Nu doar pe tabloul feminin se produc mari surprize la Roland Garros, ci si la masculin, unde fostul lider mondial Roger Federer a fost eliminat duminica de letonul Ernests Gulbis, la finalul unui meci maraton. continuă pe Adevărul

Federer si Djokovic ajung in optimi la Roland Garros

Sub privirile lui Ion Tiriac, prezent in cunoscuta sa loja de la Roland Garros, elvetianul Roger Federer s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Grand Slam-ului din capitala Frantei.

Federer, eliminat de la Roland Garros

Varsta si elegenta lui Federer au cazut victima duminica seara in fata ghiolbanului Ernests Gulbis, care a facut rezultatul carierei.

Tenis: Roger Federer a fost eliminat in optimile de finala la Roland Garros

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, a fost eliminat, duminica, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, de letonul Ernests Gulbis, al 18-lea favorit, informeaza AFP. Gulbis.

Roland Garros: Roger Federer si Novak Djokovic, in optimile competitiei

Roger Federer cap de serie numarul patru) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in patru seturi, pe Dmitry Tursunov, din Rusia. A fost 7-5 6-77) 6-2 si 6-4 pentru sportivul elvetian. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Novak Djokovic a trecut de Marin Cilic).

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica.

Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, ramasese principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza a jucatvineri la pranz, in deschiderea zilei pe arena centrala, cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial si a pierdut surprinzator in doua seturi.

LIVE Roland Garros: Scapa Halep si de Radwanska?

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, a ramas principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza joaca la aceasta ora cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial, care a castigat primul set. In cazul unei eliminari a polonezei, Simona Halep ar ramane principala favorita de la Roland Garros.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cirstea a invins-o, in turul doi, cu.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Favoriti numarul 13 la Paris, Tecau.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )