Libnet.ro
UNICEF

15:45

Federer il invinge pe Nadal in finala de la Miami

Online Sport Online Sport,
Federer il invinge pe Nadal in finala de la Miami

Pentru a treia oara in cariera Roger Federer reuseste dubla prin castigarea in acelasi an a turneelor americane de la Indian Wells si Miami. continuă pe Online Sport

Federer l-a invins pe Nadal si a castigat pentru a treia oara Miami Open

Elvetianul Roger Federer, locul 6 ATP si favorit 4, l-a invins, duminica, pe spaniolul Rafael Nadal locul 7 ATP si favorit 5), scor 6-3, 6-4, in finala turneului Miami Open, si a castigat pentru a treia oara competitia din Florida.

LIVESCORE Roger Federer vs Rafael Nadal (de la ora 20:00)

In urma cu 13 ani, tot la Miami, Federer si Nadal se intalneaupentru prima data si nimeni nu se gandea ce rivalitate avea sa urmezeintre cei doi. Ibericul, care avea doar 17 ani si se afla pe locul 36in clasamentul ATP, reusea una din marile surprize, trecand in douaseturi de elvetian Roger era deja un nume respectat si temut incircuit). De atunci, 'FEDAL-ul' si-a consumat in total 36 de 'acte',de-a lungul carora am vazut probabil cel mai frumos tenis de panaacum. Duminica, Roger si Rafa se afla inca o data fata in fata: infinala Masters-ului de la Miami 20:00 - direct Digisport 3, LivescoreHotNews. ro).

LIVESCORE Roger Federer vs Rafael Nadal 5-3/ Fedex rupe echilibrul si face primul break al finalei

In urma cu 13 ani, tot la Miami, Federer si Nadal se intalneaupentru prima data si nimeni nu se gandea ce rivalitate avea sa urmezeintre cei doi. Ibericul, care avea doar 17 ani si se afla pe locul 36in clasamentul ATP, reusea una din marile surprize, trecand in douaseturi de elvetian Roger era deja un nume respectat si temut incircuit). De atunci, 'FEDAL-ul' si-a consumat in total 36 de 'acte',de-a lungul carora am vazut probabil cel mai frumos tenis de panaacum. Duminica, Roger si Rafa se afla inca o data fata in fata: infinala Masters-ului de la Miami direct Digisport 3, LivescoreHotNews. ro).

VIDEO Roger Federer vs Rafael Nadal - Episodul 37: Cei doi mari rivali vor scrie inca o pagina din istoria tenisului

In urma cu 13 ani, tot la Miami, Federer si Nadal se intalneau pentru prima data si nimeni nu se gandea ce rivalitate avea sa urmeze intre cei doi. Ibericul, care avea doar 17 ani si se afla pe locul 36 in clasamentul ATP, reusea una din marile surprize, trecand in doua seturi de elvetian Roger era deja un nume respectat si temut in circuit). De atunci, 'FEDAL-ul' si-a consumat in total 36 de 'acte', de-a lungul carora am vazut probabil cel mai frumos tenis de pana acum. Duminica, Roger si Rafa se vor afla inca o data fata in fata: in finala Masters-ului de la Miami 20:00 - direct Digisport 3, Livescore HotNews. ro).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )