Libnet.ro
UNICEF

01:05

Feli, adevarul despre relatia cu Grasu XXL: E in inima mea

Playtech Playtech,
Feli, adevarul despre relatia cu Grasu XXL: E in inima mea

Feli a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu Grasu XXL . Cantareata a avut numai cuvinte de lauda la adresa celui care-i este si coleg de breasla. Dezvaluirile impresionante despre artist nu s-au oprit aici. Ce a mai spus celebra fosta concurenta la Vocea Romaniei? Feli, marturii despre relatia cu Grasu XXL. continuă pe Playtech

Pepe rupe tacerea. Adevarul despre scandal si bataie e altul, de fapt. Ce i-a facut Raluca

Pepe vine cu detalii despre separarea lui de mama copiilor. Ce spune artistul despre scandalul in care se afla si despre bataia despre care se zvoneste? Se pare ca adevarul este altul. Ce i-a facut, de fapt, Ralucai? Pepe spune adevarul despre bataia adresata sotiei Pepe rupe tacerea si trece dincolo de declaratiile sale de .

Soc! Oana Zavoranu ii ia apararea lui Pepe. A spus adevarul despre fostul ei sot

Declaratiile soc ale Oanei Zavoranu au facut valuri in presa de scandal. Querida ii ia apararea lui Pepe, dupa ce ani la rand a afirmat ca artistul a batut-o si i-a incetinit cariera in filmetelenovele din cauza geloziei sale exacerbate. Ce spune acum bruneta despre fostul sot? Oana Zavoranu socheaza! Actrita ii ia apararea lui .

Adevarul despre Daria, iubita lui Alex Bodi, s-a aflat. Cine e milionarul care o intretine, de fapt

Desi pana acum se credea ca Daria este o femeie independenta, sau cel putin rasfatata de barbatul cu care isi imparte viata in prezent, Alex Bodi lucrurile stau cu totul altfel. Tanara ar fi fost finantata de un indian cu o avere impresionanta si sase copii. Adevarul despre trecutul Dariei, iubita lui Alex .

Alerta meteo ANM. Cum va fi iarna lui 2020. Adevarul despre ninsori puternice, viscol si ger

Pentru iarna acestui an, ANM anunta prognoza meteo cu temperaturi ce se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval. in acelasi timp, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile extracarpatice. in restul teritoriului precipitatiile vor fi in general deficitare, mai ales in nordul extrem .

Alexandru Rafila, adevarul despre lipsa vaccinurilor antigripale. De ce pacientii romani nu au avut acces la ele

Romania se confrunta cu o explozie a cazurilor de COVID-19, motiv pentru care autoritatile fac toate eforturile pentru a pregati toate conditiile necesare receptionarii vaccinului anti-COVID-19. Ceea ce ii pune pe medici pe ganduri este lipsa vaccinului antigripal, la fel de necesar ca si cel anti-covid-19. Medicul Alexandru Rafila a incercat sa explice in cursul .

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, adevarul despre data la care ar putea fi vaccinat primul roman. Momentul este foarte aproape

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national si totodata medic primar la Spitalul Militar din Bucuresti a explicat cum va avea loc campania de vaccinare. Acesta a dezvaluit, de asemenea, data la care ar putea fi vaccinat primul pacient roman. Cand va ajunge vaccinul anti-Covid-19 la noi in tara Potrivit coordonatorului .

Adevarul despre Chopin, tinut ascuns de istorici: compozitorului era gay: Da-mi un sarut, dragul meu iubit

Asumarea orientarii sexuale este privita ca un act de curaj chiar si in zilele noastre, mai ales in cazul persoanelor publice. in deceniile sau secolele trecute, insa, putea insemna sfarsitul carierei si al unei vieti normale. Scrisori ale compozitorului Frederic Chopin, studiate recent, arata ca acesta a fost fost homosexual, dar ca, de-a lungul timpului, acest adevar a fost ascuns sub pres de istorici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )