Libnet.ro
UNICEF

01:06

O femeie din Cluj a fost arestata, dupa ce si-a ars cu tigara nepoatele minore si le-a pus sa cerseasca

Antena3 Antena3,
O femeie din Cluj a fost arestata, dupa ce si-a ars cu tigara nepoatele minore si le-a pus sa cerseasca

O femeie de 53 de ani a fost arestata preventiv pentru trafic de minori, dupa ce si-a ars cu tigara nepoatele minore, le-a taiat pe fata si le-a pus sa cerseasca, a informat DIICOT - Serviciul Teritorial. continuă pe Antena3

O femeie din judetul Dambovita, arestata pentru inselaciune in Lugoj

O femeie din Dambovita este cercetata de politistii din Lugoj pentru inselaciune. Infractoarea a fost prinsa la scurt timp dupa ce a pus in practica metoda ofrandei.

Femeie din Timis, salvata de politisti dupa ce a fost tinuta sechestrata in Spania

O femeie de 51 de ani din judetu Timis, care era sechestrata in Spania de iubitul ei, un barbat de 3.

Un barbat din Botosani a fost retinut dupa ce, timp de doua zile, a sechestrat, agresat si violat o batrana de 72 de ani. Cum a fost prins

Un barbat de 47 de ani a fost retinut de politistii din Botosani dupa ce, timp de doua zile, a sechestrat o femeie, pe care ulterior a agresat-o fizic si violat-o, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

Un barbat si o femeie din Botosani aveau pofta de amor, asa ca nu au mai tinut cont de nimic. S-au dezbracat si au trecut la fapte in fata blocului. Ce a urmat e incredibil - FOTO

Un barbat si o femeie din Botosani au fost prinsi in timp ce faceau amor in plina zi in fata unui imobil din Botosani. Cei doi nu au mai tinut cont de copiii care se jucaru in fata blocului si au trecut la.

VIRALUL ZILEI! Petrecere cu artificii pentru o GROAPA din Cluj care a implinit un an (VIDEO)

Mai multi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriza pentru o groapa din asfalt care a implinit un an. Tinerii i-au cantat La multi ani!, i-au adus flori si au tras cu artificii pentru a.

O cunoscuta figura a protestelor pro-democratie din Hong Kong, arestata pe strada, cu o zi inainte de inceperea unor noi proteste

Cunoscutul activist pro-democratie din Hong Kong, Joshua Wong, a fost arestat, potrivit unei declaratii a partidului politic la fondarea caruia acesta a participat, scrie BBC.

O prostituata a fost arestata in cazul mortii maestrului bucatar Andrea Zamperoni

Politia din New York a arestat o prostituata in cazul mortii maestrului bucatar Andrea Zamperoni, ca.

O femeie de 45 de ani a fost ucisa cu o ranga de concubinul ei. Agresorul a fugit si este cautat de politisti

O femeie din drota Turnu Severin a fost ucisa de concubinul ei. in urma loviturilor cu o ranga, femeia a ajuns in stare grava la spital unde a decedat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )