Libnet.ro
UNICEF

10:00

Femeie gasita moarta, langa un bloc din municipiul Odorheiu Secuiesc. Politistii au deschis o ancheta

Antena3 Antena3,
Femeie gasita moarta, langa un bloc din municipiul Odorheiu Secuiesc. Politistii au deschis o ancheta

O femeie a fost gasita moarta, sambata seara, langa un bloc din municipiul Odorheiu Secuiesc. Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Potrivit primelor cercetari, victima, care are leziuni si. continuă pe Antena3

Odorheiu Secuiesc: O femeie a fost gasita moarta, langa un bloc

O femeie a fost gasita moarta, sambata seara, langa un bloc din municipiul Odorheiu Secuiesc, relateaza Mediafax. Primele cercetari arata ca victima, care are leziuni si fracturi la maini si picioare, ar fi sarit sau ar fi cazut accidental de la etaj.

FOTO Anca Roventa, fotomodel de succes orginar din Targu Jiu, gasita moarta in propriul apartament din Bucuresti

Anca Roventa, in varsta de 26 de ani, originara din Targu Jiu, a fost gasita decedata, marti, de catre proprii parinti, in apartamentul din Bucuresti in care locuia. Tanara era un top model de succes si, in ultima perioada, isi petrecea mai mult timpul la Milano, unde avea mai multe colaborari.

FOTO Anca Roventa, top model de succes orginar din Targu Jiu, gasita moarta in propriul apartament din Bucuresti

Anca Roventa, in varsta de 26 de ani, originara din Targu Jiu, a fost gasita decedata, marti, chiar catre proprii parinti in apartamentul din Bucuresti in care locuia. Tanara era un top model de succes si, in ultima perioada, traia mai mult la Milano, unde avea mai multe colaborari.

Una din cele mai frumoase tinere din Romania, gasita moarta. Politistii spun ca decesul ei este SUSPECT

Fotomodelul Anca Roventa a ajuns pentru ultima data acasa. Sicriul cu trupul ei a fost depus la o biserica din Targu Jiu sub privirile indurerate ale rudelor si apropiatilor. Tanara s-a stins misterios,.

Incendiu intr-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei: O femeie a fost intoxicata cu fum

O femeie a fost intoxicata cu fum, joi, dupa ce un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu zece etaje situat pe bulevardul Lacul Tei din Sectorul 2 a luat foc. Femeia, in varsta de 58 de ani, a primit.

Incendiu intr-un bloc din Capitala: O femeie a fost intoxicata cu fum

O femeie a fost intoxicata cu fum si transportata la spital, joi, dupa ce un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu zece etaje situat pe bulevardul Lacul Tei din Sectorul 2 a luat foc, au declarat, pentru.

EXPLOZIE intr-un bloc din Bumbesti-Jiu. Un copil a fost ranit

O explozie produsa intr-o garsoniera din localitatea Bumbesti-Jiu judetul Gorj - n. r. ) a provocat ranirea unui copil in varsta de patru ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )