Libnet.ro
UNICEF

18:45

O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost muscata de scroafa pe care o crestea

B1 B1,
O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost muscata de scroafa pe care o crestea

O femeie din judetul Bacau, din Magiresti, si-a pierdut viata la doar 54 de ani, dupa ce a fost muscata de scroafa pe care o crestea. Aceasta statea langa medicul veterinar care o ajuta sa fete. La. continuă pe B1

O femeie a murit dupa ce a fost muscata de scroafa pe care o crestea in propria gospodarie

Moarte socanta in judetul Bacau, la Magiresti, pentru o femeie in varsta de 54 de ani. Femeia il asista pe medicul veterinar care ii ajuta scroafa din gospodarie sa fete.

Socant. O femeie a murit dupa ce a fost muscata de scroafa pe care o crestea in propria gospodarie

Femeia, in varsta de 54 de ani, era din localitatea Magiresti. Ea nu a mai putut fi salvata de medicii veniti la fata locului.

Accident mortal in Constanta. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

O femeie din Bacau a avut parte de o moarte oribila dupa ce a fost muscata de un porc

O femeie in varsta de 54 de ani, dintr-un sat din Bacau, a avut parte de o moarte oribila dupa ce a fost muscata de un porc. Totul s-a intamplat in satul Magiresti din judetul.

Situatie revoltatoare: Fetita, plimbata intre spitale, dupa ce a fost muscata de o capusa. Medicii nu s-au pus de acord cum sa o ajute (VIDEO)

Copil plimbat intre spitale, medicii se spala pe maini. Conducerea Spitalului de Pediatrie a reactionat in cazul fetitei de opt ani, muscata de capusa si purtata pe drumuri alaturi de tatal.

ATENTAT SINUCIGAS in Afganistan! Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat sinucigas comis de un taliban impotriva unui convoi militar in Helmand, o provincie din sudul Afganistanului, potrivit.

Implant de par dupa incendiul din Colectiv. Viata dupa teribila tragedie!

Tedy Ursuleanu, una din victimile incendiului din clubul Colectiv din toamna anului 2015, este femeie incredibil de puternica. A luptat cu durerea cauzata de ranile terifiante, poarta o mana bionica, iar recent, a reusit sa isi acopere zonele arse de pe scalp cu implant de par. Iata ce povesteste! .

O romanca si-a pierdut viata in Italia intr-un mod foarte bizar

O romanca de 35 de ani din Italia s-a stins din viata sambata, in timp ce se relaxa impreuna cu sotul ei la Villaggio della Salute Piu, localitatea.

Accident mortal in Maramures. Un barbat s-a stins din viata dupa ce s-a prabusit cu parapanta in munti

Accident mortal in Maramures. Un barbat care executa un zbor cu parapanta s-a stins din viata, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a cazut in zona partiei de ski Borsa, situata in vecinatatea.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )