Libnet.ro
UNICEF

19:00

ATENTAT SINUCIGAS in Afganistan! Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata

B1 B1,
ATENTAT SINUCIGAS in Afganistan! Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat sinucigas comis de un taliban impotriva unui convoi militar in Helmand, o provincie din sudul Afganistanului, potrivit. continuă pe B1

Accident infiorator in China. Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, iar una este grav ranita

Un accident ingrozitor a avut loc joi dimineata in Provincia Yunnan din China. Potrivit realitatea. net, prima coliziune s-a produs intre un autotren cu petrol si un autoturism. Impactul a aruncat.

VIDEO UPDATE India: Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 200 au fost ranite, in timpul protestelor izbucnite de sustinatorii unui guru condamnat pentru viol

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 200 de persoane au fost ranite in timpul unor proteste violente izbucnite in India vineri, dupa ce o instanta a condamnat un guru pentru violarea a doua femei, infuriind mii de sustinatori care au spus ca este nevinovat, au declarat politia si avocatii, relateaza Reuters.

Cel putin 12 morti si trei disparuti in Marea Neagra

Cel putin 12 persoane au murit, iar trei au fost date disparute dupa ce un autobuz la bordul caruia se aflau lucratori in constructii a cazut in Marea Neagra de pe un dig, in sudul Rusiei, anunta Comitetul rus de ancheta, relateaza The Assocuated Press.

Tragedie in Rusia: Cel putin 14 morti dupa ce un autobuz a cazut in mare in sudul tarii

Ministerul pentru Situatii de Urgenta rus a anuntat vineri ca cel putin 14 persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta muncitori a cazut in mare in sudul Rusiei, relateaza agentia de.

Explozie in Bucuresti. Sunt cel putin patru victime

Explozie puternica, vineri seara, in cartierul bucurestean Aparatorii Patriei. Patru persoane au fost ranite. Acestea au arsuri pe aproximativ 30-60% din suprafata pielii. Una din victime a fost preluata.

EXPLOZIE in Bucuresti, zona Berceni: Cel putin 4 VICTIME (FOTO)

Patru persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc in Capitala. Inccidentul ar fost produs de o butelie lasata nesupravegheata. Reprezentantii ISU au ajuns imediat la locul producerii.

Rusia: cel putin 16 morti dupa ce un autobuz cu muncitori a cazut in mare, in apropiere de Crimeea

Cel putin 16 persoane au murit dupa ce un autobuz la bordul caruia se aflau lucratori in constructii a cazut de pe un dig, in sudul Rusiei, anunta Comitetul rus de ancheta, potrivit The Associated Press.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )