Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie, trimisa in judecata pentru ca ar fi sechestrat o pisica in propria casa, pe care chiriasul refuza s-o paraseasca

B1 B1,
O femeie, trimisa in judecata pentru ca ar fi sechestrat o pisica in propria casa, pe care chiriasul refuza s-o paraseasca

Anul trecut, Simona Niculescu nu a putut intra in casa in care a crescut, si care ii apartine prin decizie judecatoreasca, din cauza unui sistem de complicitati intre autoritati si. continuă pe B1

Femeie de 75 de ani, trimisa in judecata pentru evaziune fiscala

O batrana in varsta de 75 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost trimisa in judecata, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani pentru evaziune fiscala de peste 360. 000 de euro, scrie Agerpres.

Noua oameni de afaceri, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala de 6 milioane de euro

Noua oameni de afaceri au fost trimisi in judecata pentru evaziune fiscala de peste 6 milioane de euro, intr-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti P.

Ludovic Orban, trimis in judecata pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite

Deputatul Ludovic Orban a fost trimis in judecata sub control judiciar, de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Facebook, Twitter si YouTube sunt date in judecata pentru continut rasist si homofob

Aceasta primavara nu se anunta tocmai prietenoasa pentru buzunarele celor mai mari companii tech. Doua organizatii franceze anti-discriminare si anti-rasism, numite SOS Racisme s UEJF Union of the Jewish students in France) dau in judecata Facebook, Twitter si YouTube pentru ca au pastrat continutul rasist, antisemit, homofob si legat de Holocaust, potrivit publicatieiLiberation. Cele doua [].

Un primar trimis in judecata pentru ca i-a vandut ilegal fratelui sau remiza de pompieri

Primarul comunei carasene Copacele, Hirtauca Ion-Ilie, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, pentru conflict de interese in forma continuata si fals intelectual, aceeasi masura fiind luata si impotriva secretarului primariei, Mistianin Mihai Mircea, scrie Agerpres.

Primarul si viceprimarul din Videle, Teleorman, trimisi in judecata pentru mita

Procurorii DNA au decis trimiterea in judecata, sub control judiciar pe cautiune a viceprimarului orasului Videle, judetul Teleorman, Florin Marius Nedelcu,pentru luare de mita. Tot in fata judecatorilor a fost trimis si primarul orasului, Nicolae Badanoiu, pentru complicitate. Acesta este cercetat in libertate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )