Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fenomen ciudat la mare. Motivul pentru care plaja din Mamaia a fost invadata de meduze

Antena3 Antena3,
Fenomen ciudat la mare. Motivul pentru care plaja din Mamaia a fost invadata de meduze

Plaja de la Mamaia a fost invadata de meduze. Fenomenul, spun specialistii, se datoreaza schimbarii directiei vantului. Fenomenul este mult mai accentuat in partea de nord a litoralului si asta. continuă pe Antena3

Motivul pentru care toamna durerile de stomac se amplifica. Iata cum le poti trata

Persoanele care sufera de boli digestive, precum gastrita ori ulcerul, trebuie sa fie foarte atente la dieta in aceasta perioada, dat fiind ca toamna este sezonul in care se bolile digestive se.

Motivul pentru care toata lumea are riscul sa faca hernie de disc

Zona lombara nu este formata doar din cinci vertebre, ci regiunea din jurul acestora este infasurata cu muschi si tesut conjuctiv. Miscarile mijlocului sunt realizate prin functionarea armonioasa a.

Motivul pentru care premierul Mihai Tudose a anuntat remanieri

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, ca premierul Mihai Tudose e suparat ca unele lucruri nu functioneaza in Guvern, dar ca nu a fost niciun scandal, ci sunt discutii. b.

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman in urmatorii patru ani, scrie Jurnalul National in editia de luni, citat de Antena3. La licitatie, nicio alta firma nu a facut concurenta. Astfel, in plina ancheta a DNA, Tel Drum va primi, pana in 2021, aproximativ 96 de milioane de lei la Consiliul Judetean Teleorman. Acesta este cel mai mare contract castigat anul acesta de firma in cauza, mai scrie Antena 3.

Mitropolia Ardealului: Motivele grave pentru care Cristian Pomohaci a fost dat afara din preotie

Motivele pentru care parintele Cristian Pomohaci a fost caterisit au fost dezvaluite de Mitropolia Ardealului. Aceasta a publicat motivarea deciziei de a-l exclude pe Pomohaci din preotie. Din comunicatul Mitropoli.

in plina ancheta a DNA, Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman in urmatorii patru ani, scrie Jurnalul National in editia de luni. La licitatie, nicio alta firma nu a facut.

Invazie de meduze pe plaja din Mamaia

Plaja de la Mamaia este plina ochi de meduze esuate. Fenomenul, spun specialistii, se datoreaza schimbarii directiei vantului. Are farmecul lui si efecte negative: fauna marina este afectata. Fenomenul.

Motivul pentru care liceele neperformante ar putea fi transformate in scoli profesionale

Liceele tehnologice cu rezultate slabe la Bacalaureat ar putea fi transformate in scoli profesionale. Cel putin asta isi doresc reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Buzau, dupa ce au constatat ca mai multi elevi care invata in aceste unitati scolare obtin note mici la examenele nationale.

A nascut un copil mort dupa ce medicii din Negresti-Oas au lasat-o sa zaca o noapte intreaga in dureri cumplite! Motivul pentru care au refuzat sa ii faca cezariana este strigator la cer

Caz de necrezut in Negresti-Oas. O gravida in 9 luni a adus pe lume un copil mort dupa ce medicii din maternitatea de acolo au lasat-o sa zaca o noapte intreaga, in dureri cumplite, in loc sa-i faca cezariana. Motivul pe.

Subiectele zilei: Cum se codesc aliatii lui Dragnea sa trimita la CCR dosarul Belina; Avocatul turnatorilor din dosarul Microsoft, banuit ca ar fi fost protejat de SRI pe timpul binomului Coldea - Maior; 8 din 10 locuinte din Romania NU sunt asigurate in

Viata excentrica a ucigasului din Las Vegas, povestita de el in 2013. Motivul pentru care Stephen Paddock a comis cel mai sangeros atac armat din istoria recenta a Statelor Unite ramane inca un mister. I-ar putea ajuta pe anchetatori un. Jurnalistii moldoveni ies in strada. Jurnalistii liberi din Republica Moldova protesteaza marti in fata Consiliului Superior al Magistraturii fata de un proiect de regulament prin care se incearca depersonalizarea hotararilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )