Libnet.ro
UNICEF

20:00

Motivul pentru care toamna durerile de stomac se amplifica. Iata cum le poti trata

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care toamna durerile de stomac se amplifica. Iata cum le poti trata

Persoanele care sufera de boli digestive, precum gastrita ori ulcerul, trebuie sa fie foarte atente la dieta in aceasta perioada, dat fiind ca toamna este sezonul in care se bolile digestive se. continuă pe Antena3

Fenomen ciudat la mare. Motivul pentru care plaja din Mamaia a fost invadata de meduze

Plaja de la Mamaia a fost invadata de meduze. Fenomenul, spun specialistii, se datoreaza schimbarii directiei vantului. Fenomenul este mult mai accentuat in partea de nord a litoralului si asta.

Motivul pentru care premierul Mihai Tudose a anuntat remanieri

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, ca premierul Mihai Tudose e suparat ca unele lucruri nu functioneaza in Guvern, dar ca nu a fost niciun scandal, ci sunt discutii. b.

Motivul pentru care toata lumea are riscul sa faca hernie de disc

Zona lombara nu este formata doar din cinci vertebre, ci regiunea din jurul acestora este infasurata cu muschi si tesut conjuctiv. Miscarile mijlocului sunt realizate prin functionarea armonioasa a.

Mitropolia Ardealului: Motivele grave pentru care Cristian Pomohaci a fost dat afara din preotie

Motivele pentru care parintele Cristian Pomohaci a fost caterisit au fost dezvaluite de Mitropolia Ardealului. Aceasta a publicat motivarea deciziei de a-l exclude pe Pomohaci din preotie. Din comunicatul Mitropoli.

Motivul pentru care liceele neperformante ar putea fi transformate in scoli profesionale

Liceele tehnologice cu rezultate slabe la Bacalaureat ar putea fi transformate in scoli profesionale. Cel putin asta isi doresc reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Buzau, dupa ce au constatat ca mai multi elevi care invata in aceste unitati scolare obtin note mici la examenele nationale.

Acestea sunt zodiile pentru care 2018 va fi un an de calvar

Anul 2018 va fi complicat pentru o parte dintre nativii zodiacului. Totul pare sa le mearga pe dos. Nu sunt multumiti de ei insisi, dar nici din partea celor din jur nu primesc prea multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )