Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fenomen meteo neobisnuit in Romania: ploi cu noroi in mai multe orase din tara

România Liberă România Liberă,
Fenomen meteo neobisnuit in Romania: ploi cu noroi in mai multe orase din tara

Un nor de praf saharian a traversat toata tara, masinile si geamurile caselor, fiind acoperite de un strat de praf rosiatic. Norul a trecut, insa aerul poluat ii poate afecta pe alergici sau pe cei care sufera de afectiuni respiratorii, anunta ProTV. continuă pe România Liberă

Ploaia cu rumegus de la Sebes a fost praf din Sahara. Situatia a fost semnalata in mai multe orase din vestul tarii

Praful depus luni seara in mai multe localitati din Alba, semnalat de locuitori din Sebes si Alba Iulia, provine din Sahara. La Sebes, localnicii erau convinsi ca depunerile sunt rezultatul activitatii industriale din oras, mai ales ca au mai avut loc asemenea evenimente in trecut.

Nu uitati de Fisc! In ultima zi din februarie sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015

Astazi, 29 februarie 2016, sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015. Pentru veniturile platite persoanelor rezidente se impune depunere declaratiei 205. Pentru veniturile platite nerezidentilor se impune depunerea formularului fara numar reglementat de normele pentru art. 119 din Codul fiscal.

Mihai face o verificare rovinieta. Afla mai multe din povestea sa.

Pentru ca nu-si mai amintea daca are sau nu rovinieta, el face o verificare rovinieta pe site-ul CNADR. A vazut ca nu are, in consecinta, s-a decis sa-si cumpere o rovigneta pentru 7 zile. A aflat si ca daca nu are rovinieta pentru autoturismul sau, amenda rovigneta este cuprinsa intre 250 si 500 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )