Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu uitati de Fisc! In ultima zi din februarie sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015

Hotnews Hotnews,
 Nu uitati de Fisc! In ultima zi din februarie sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015

Astazi, 29 februarie 2016, sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015. Pentru veniturile platite persoanelor rezidente se impune depunere declaratiei 205. Pentru veniturile platite nerezidentilor se impune depunerea formularului fara numar reglementat de normele pentru art. 119 din Codul fiscal. continuă pe Hotnews

FOTOREPORTAJ Slobozia Bradului, localitatea unde jumatate din locuitori sunt copii. Pachetul antisaracie - implementarea pilot

In Slobozia Bradului jud. Vrancea) s-au nascut in ultimii ani de aproape patru ori mai multi copii decat media pe tara. Astazi, 15% din locuitorii comunei au mai putin de cinci ani, una din cele mai tinere populatii din Romania, media nationala fiind pe undeva pe la 5%. Oamenii din cele sase sate lucreaza aproape exclusiv cu ziua sau fac mic trafic, asta cand nu sunt plecati in strainatate la munca. Casele se amesteca, unele sunt ca miile pe care le vezi in sudul Romaniei, micute, facute din lemn si chirpici, altele sunt construite sa se vada, au obligatoriu etaj, geamuri stralucitoare si termopan alb fiind rareori terminate), in fine altele sunt cocioabe care stau sa cada, fara garduri.

Romania, ultima din Uniunea Europeana la folosirea tehnologiei digitale

Comisia Europeana a publicat in 25 februarie 2016 indexul DESI 2016 Digital Economy and Society Index) al economiei si societatii digitale, in care Romania se gaseste, ca si anul trecut, pe ultimul loc. Daca la conectivitate nu stam foarte rau, probleme mari avem la folosirea retelelor si a tehnologiei digitale - folosirea Internetului, servicii publice digitale si mai ales Integrarea tehnologiei digitale, care tin mai degraba de vointa si implicarea statului in modernizarea societatii.

FOTO: Cum celebreaza Facebook si Google a 29-a zi din februarie

Facebook celebreaza anul bisect indemnand utilizatorii sa se bucure de cea de-a 29 zi a lunii februarie.

Studiu: care sunt cei mai cautati barbati pentru intalnirile romantice

Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalniri romantice, in timp ce ei prefera in principal fizioterapeute, femei care se ocupa cu designeul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de reteaua online Tinder si citate de Mediafax.

in spitalele din judet sunt internati 51 de copii cu scaune diareice

Numarul copiilor internati in spitalele din judetul Arges cu scaune diareice a ajuns luni la 51, dintre care 43 sunt mai mici de doi ani, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, potrivit Agerpres.

Soferii implicati intr-un accident auto produs de un asigurat Astra ar putea avea probleme majore, incepand din 4 martie: Nu mai are cine sa constate daunele

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a atentionat luni ca, incepand din 4 martie, nu mai are posibilitatea legala de a deschide noi dosare de dauna, respectiv de a efectua constatarea tehnica a avariilor, in cazul unui accident auto produs de asiguratii Astra Asigurari. Pagubitii sunt indrumati sa se adreseze lichidatorului judiciar, KPMG Restructuring, pentru a sti ce pot face. Problema este ca KPMG nu poate constata daunele. Cristian Muntean, presedintele ASSAI service-urilor auto independete) sustine ca dupa 3 martie, in conditiile in care KPMG nu a denuntat politele Astra, asiguratii vor ramane cu niste contracte valabile, dar in baza carora nu se vor putea face despagubiri. HotNews. ro a solicitat KPMG sa spuna ce pot face potentialii pagubiti Astra, dar pana la publicarea acestui articol nu am primit nici un raspuns.

Produsele aflate in magazinele din Romania sunt de buna calitate

Produsele aflate in comert sunt de buna calitate, iar pesticidele reprezinta un rau necesar si trebuie sa se incadreze in limitele stabilite la nivelul Uniunii Europene, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )