Libnet.ro
UNICEF

16:31

O ferma din Germania unde lucreaza sute de romani a fost pusa in carantina

România Liberă România Liberă,
O ferma din Germania unde lucreaza sute de romani a fost pusa in carantina

O ferma din regiunea Dingolfing-Landau Germania), unde lucreaza peste 400 de romani, a fost pusa in. continuă pe România Liberă

MAE: Carantina la o ferma din Germania, unde majoritatea lucratorilor sunt romani

Ministerul de Externe a transmis ca la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau, la care majoritatea celor 480 de angajati sunt romani, au fost facute teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus.

Muncitori romani depistati cu noul coronavirus, la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 11 muncitori romani, angajati la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Pacientii sunt asimptomatici si au fost izolati.

Majoritatea celor 480 de angajati ai fermei din Germania unde a fost depistat un nou focar de COVID-19 sunt romani

La ferma din sudul Germaniei unde a izbucnit un nou focar de COVID-19 lucreaza aproximativ 480 de muncirori, iar majoritatea sunt romani, a transmis, duminica, Ministerul Afacerilor Externe MAE). Institutia precizeaza ca ferma a fost plasata in carantina si ca toti angajatii au fost testati, insa pana la acest moment autoritatile locale nu au comunicat Oficiului consular rezultatele testarilor.

Focar de coronavirus la o ferma din Germania: Pana acum au fost infectati 174 de muncitori

Aproape 500 de persoane se afla in carantina la o ferma din sudul Germaniei dupa izbucnirea unui nou focar de coronavirus, au anuntat oficiali locali, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

MAE: 11 romani de la o ferma din Germania, depistati cu COVID-19. Toata societatea agricolaa intrat in carantina

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, printr-un comunicat de presa emis vineri, ca 11 romani din cei circa 120 care lucreaza la o fema din Borken, Germania, au fost depistati cu COVID-19. Persoanele infectate.

MAE: Testari pentru COVID-19 si carantina la o ferma din Germania, unde majoritatea lucratorilor sunt romani

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca la o ferma din regiunea germana in regiunea Dingolfing-Landau, la care majoritatea celor 480 de angajati sunt romani, au fost facute testari pentru COVID-19, fiind instituita si carantina, ansa rezultatul testarilor nu a fost comunicate inca Oficiului consular si nici nu exista cereri de asistenta consulara. din partea niciunui cetatean roman in legatura cu aceasta situatie.

Zvonurile spun ca Chemal Taner ar fi luat parte la petrecerea din Olimp, unde a fost si Andreea Esca El era stomatologul mai multor vedete si a murit infectat cu coronavirus. Sotia sa ar avea si ea COVID-19

Mai multe cunostinte au raspandit zvonul ca renumitul medic stomatolog Chemal Taner, care a murit infectat cu coronavirus la varsta de 49 de ani, a fost prezent la petrecerea faimoasa din Olimp, unde si-au.

Chemal Taner ar fi luat parte la petrecerea din Olimp, unde a fost si Andreea Esca El era stomatologul mai multor vedete si a murit infectat cu coronavirus. Sotia sa ar avea si ea COVID-19

Mai multe cunostinte au raspandit zvonul ca renumitul medic stomatolog Chemal Taner, care a murit infectat cu coronavirus la varsta de 49 de ani, a fost prezent la petrecerea faimoasa din Olimp, unde si-au.

De ce au succes oamenii de stiinta din Germania sau hackerii si cainii guvernului din Taiwan in lupta cu conspiratiile despre COVID-19

Pentru a-si convinge cetatenii sa poarte masca si sa nu creada in conspiratiile despre COVID-19, guvernele din lume au aplicat strategii diferite, adaptate propriilor culturi. in Germania functioneaza increderea in stiinta si in autoritati, in Spania regulile dure, iar in Taiwan umorul face minuni. Totusi, exista peste tot probleme cu respectarea regulilor.

Explozie intr-un bloc de apartamente din Popesti-Leordeni. Zece apartamente au fost afectate (FOTO)

Explozie intr-un bloc de apartamente din Popesti-Leordeni. Zece apartamente au fost afectate. Din primele informatii ar fi vorba de o scurgere de gaze la demisolul unei cladiri. Un barbat cu arsuri pe 30%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )