Libnet.ro
UNICEF

08:15

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva

B1 B1,
O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva

O fetita, in varsta de 12 ani, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in ur. continuă pe B1

Deva:O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc

O fetita de 12 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de locuinte din municipiul Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in urma carora a decedat in spital, potrivit Agerpres.

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt

O fetita in varsta de 12 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al blocului in care.

O fetita de 12 ani a murit, dupa ce a cazut de la etajul opt

O fetita de 12 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de locuinte din municipiul Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor.

Accident cumplit in centrul Devei. O copila de 12 ani a murit dupa ce s-a prabusit de la etajul opt al blocului

O copila de 12 ani a murit dupa ce s-a prabusit de la etajul opt al unui bloc din municipiul Deva. Tragedia s-a petrecut duminica dimineata.

Un barbat din Botosani a murit dupa ce locuinta i-a ars in totalitate

Un barbat, in varsta de 81 de ani, a murit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incendiu din judetul Botosani. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Dorina.

Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat. Sotia barbatului a fost grav ranita in urma exploziei care a avut loc.

India: Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat, sotia acestuia fiind grav ranita in urma exploziei care a avut loc vineri in.

Dolj: Doi copii de 13 si 16 ani, anchetati dupa ce au furat o masina care era descuiata si avea cheile in interior, abandonand-o ulterior

Doi copii, unul de 13 ani si celalalt de 16 ani, sunt cercetati de politistii doljeni dupa ce au furat un autoturism care era parcat in fata unei locuinte, fara a fi incuiat, iar cheile se aflau in masina. Autorurismul a fost gasit dupa cateva ore pe un drum de exploatare agricola din aceeasi localitate, avand avarii minore. Baiatul de 13 ani este cautat de politisti deoarece se sustrage cercetarilor, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )