Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Antena3 Antena3,
Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat. Sotia barbatului a fost grav ranita in urma exploziei care a avut loc. continuă pe Antena3

India: Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat, sotia acestuia fiind grav ranita in urma exploziei care a avut loc vineri in.

Unul dintre documentele publicate de ministrul justitiei are caracter secret - presa

Unul dintre documentele publicate de Ministerul Justitiei vineri, dupa interventia de joi seara a ministrului Toader are caracter secret si nu trebuia facut public, potrivit Digi 24. Este vorba de Anexa 6: Raport Inspectia Judiciara, postata pe site-ul oficial al MJ, impreuna cu raportul prin care Taoder justifica solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Profesor de drept de la Universitatea AI Cuza, coleg cu Tudorel Toader: Nici unul dintre cele 20 de puncte nu are sustinere juridica sau rationala / Unde s-a mai intamplat asta? Nici macar la prezumtiosii stalinisti

Valerius Ciuca, profesor de drept si coleg cu Tudorel Toader la Universitatea AI Cuza din Iasi, il critica dur pe ministrul Justitiei intr-un text pe Facebook. Ciuca desfiinteaza cele 20 de capete de acuzare din raportul lui Tudorel Toade, prin care ministrul a cerut revocarea sefei DNA. Nici unul dintre cele 20 de puncte nu are sustinere juridica sau rationala, scrie profesorul Ciuca.

Cine este fata pentru care politistii au oprit sa ii faca o pana! Unul dintre ei s-a dat jos din masina si i-a spus senin: Doamna, chiar v-ati rugat bine

Presa din Romania a relatat pe larg intamplarea unei tinere, care a fost ajutata de politisti, dupa ce a facut pana pe A1. Ca sa le multumeasca salvatorilor sai, Maria Ceausila a postat pe 19 februarie.

LOTO. Premiu fabulos pus la bataie, astazi, de Loteria Romana! Unul dintre jocuri inregistreaza un report incredibil

Joi, 22 februarie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de duminica, 18 februarie, Loteria Romana a acordat 30. 883 de castiguri in.

Unul dintre fondatorii WhatsApp investeste 50 milioane de dolari intr-o aplicatie de mesaje criptate

In cei 4 ani de cand a fost lansata pe piata, aplicatia de mesagerie Signal a devenit un exemplu in randul dezvoltatorilor de astfel de aplicatii, protocolul de criptare pe care il foloseste a fost ulterior preluat de marii jucatori - WhatsApp, Facebook, Skype. Cu toate acestea, in ultima perioada s-a confruntat cu probleme financiare, asa ca, unul drinte fondatorii WhatsApp i-a oferit o finantare de 50 milioane de dolari.

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt

O fetita in varsta de 12 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al blocului in care.

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva

O fetita, in varsta de 12 ani, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in ur.

Deva:O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc

O fetita de 12 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de locuinte din municipiul Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in urma carora a decedat in spital, potrivit Agerpres.

O fetita de 12 ani a murit, dupa ce a cazut de la etajul opt

O fetita de 12 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de locuinte din municipiul Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )