Libnet.ro
UNICEF

19:30

O fetita de 9 ani, in stare grava dupa ce era sa se inece in piscina unui complex turistic

Antena3 Antena3,
O fetita de 9 ani, in stare grava dupa ce era sa se inece in piscina unui complex turistic

O fetita de 9 ani este in stare grava dupa ce era sa se inece in piscina unui complex turistic din Constanta, potrivit romaniatv. net. Fetita a fost transportata la Spitalul Judetean. continuă pe Antena3

Un turist bucurestean este in stare grava, dupa ce s-a impiedicat si s-a lovit la cap, in Masivul Retezat

Un turist bucurestean a suferit mai multe rani la cap, joi seara, dupa ce s-a impiedicat pe un traseu din Masivul Retezat, judetul Hunedoara, si s-a lovit de o stanca, fiind preluat de salvamontisti.

Un barbat, in stare grava dupa ce a fost muscat de o vipera

Un barbat a fost muscat de o vipera intr-o cabana din zona Lacului Oasa din Muntii Sureanu. Un elicopter SMURD a fost chemat de la Targu Mures pentru a-l transporta pe barbat la spital cat mai re.

O fetita de 9 ani a ajuns la spital dupa ce s-a inecat in piscina unui complex turistic din Gura Portitei

O fetita in varsta de 9 ani a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce s-a inecat duminica intr-o piscina dintr-un complex turistic din Gura Portitei, ea fiind gasita de cadrele medicale in stop cardio-respirator, resuscitata, iar apoi transportata cu elicopterul SMURD la unitatea medicala. La acelasi spital a ajuns, tot in stare grava, si un barbat care s-a inecat in mare, la Mangalia.

Un adolescent, in stare grava la spital dupa ce a baut apa dintr-un rau de munte

Un adolescent de 18 ani a ajuns la spital in stare grava dintr-o neatentie. Tanarul a plecat in excursie in Hunedoara, in zona Lacului Pietrele si a inceput sa se simta din ce i.

Un cioban din Vrancea a fost atacat de un urs si a ajuns in stare grava la spital. Este al treilea astfel de caz din iulie

Un barbat de 55 de ani, cioban la o stana din localitatea vranceana Vidra, a fost atacat de un urs, joi, in timp ce se afla cu oile la pascut, el fiind transportat in stare grava la spital, informeaza News. ro.

Accident feroviar grav, vineri dimineata, in Barcelona: 48 de persoane au fost RANITE, cinci in stare GRAVA

Accident feroviar grav, vineri dimineata, in Barcelona. Cel putin 48 de persoane au fost ranite dupa ce trenul a nu a putut frana in gara Franta din Barcelona, intrand in.

Accident feroviar fara precedent in Barcelona: 48 de persoane au fost RANITE, cinci in stare GRAVA (VIDEO + FOTO)

Accident feroviar grav, vineri dimineata, in Barcelona. Cel putin 48 de persoane au fost ranite dupa ce trenul a nu a putut frana in gara Franta din Barcelona, intrand in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )