Libnet.ro
UNICEF

13:31

Fetita care a disparut din Bucuresti a fost gasita: Unde se afla minora

B1 B1,
Fetita care a disparut din Bucuresti a fost gasita: Unde se afla minora

Fetita de 11 ani, din Bucuresti, care a disparut de acasa, a fost gasita intr-o localitate din judetul Brasov. Roberta Maria Magdalena Dumitru ar fi plecat de acasa cu o suma mare de bani, iar acum. continuă pe B1

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp. Principalul suspect, un cetatean strain

Fetita de 11 ani care a disparut de vineri dupa-amiaza din localitatea damboviteana Gura Sutii, in drum spre casa, a fost gasita duminica moarta pe un camp.

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi.

Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta

20 - Fetita de 11 ani disparuta vineri din Dambovita a fost gasita moarta. Mihaela-Adriana Fierarua plecat vineri de la scoala si nu a mai ajuns acasa. Politistii au gasit-o.

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

Descoperire socanta in Salaj! O femeie a fost gasita inecata intr-un bazin de apa de langa casa

O femeie de 66 de ani a fost gasita inecata, luni dimineata, la Simleu Silvaniei, intr-un bazin de apa de langa casa. Este vorba de o femeie in varsta de 66 de ani, care locuia singura si a fost.

Cum si-au luat numele cartierele din Bucuresti. De unde vin denumirile Militari, Drumul Taberei, Vitan, Ghencea, Giulesti, Dristor sau Balta Alba

Numele cartierelor Capitalei isi au originea nu doar intr-o serie de intamplari, denumirile fiind legate mai ales de evolutia asezarilor din jurul orasului, explica istoricul si antropologul Adrian Majuru, directorul general al Muzeului Municipiului Bucuresti. Capitala sarbatoreste in aceste zile 560 de ani de la prima atestare documentara. Denumirea multor cartiere din Bucuresti este legata de vechile vetre satesti, dar si de diferite obiective importante - biserici, piete, cladiri importante. Pe viitor, insa, vor deveni cartiere bucurestene actualele localitati de la granita imediata a Capitalei?.

Fetita disparuta in judetul Dambovita a fost gasita moarta. Este suspect un cetatean olandez

O fata de 11 ani din localitatea Gura Sutii, judetul Dambovita, care a disparut vineri, dupa scoala,.

Exercitiu antitero la ambasada Israelului din Bucuresti

La ambasada Israelului are loc un exercitiu antitero organizat de SRI si institutiile partenere din cadrul Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului, anunta SRI. in cadrul exercitiului a fost simulat un atac armat in incinta imobilului in care functioneaza ambasada, precum si detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat.

Cine este, de fapt, Aurora Afodorci, femeia cu care Gino Iorgulescu are un copil. Unde este acum fratele vitreg al lui Mario

Mario este fiul presedintelui LPF, Gino Iorgulescu, care mai are un mostenitor secret, despre existenta caruia fostul fotbalist a aflat la cinci ani de la nasterea sa. Cine este, de fapt, Aurora Afodorci, femeia cu care Gino Iorgulescu are un copil Mario24 de ani), fiul Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a provocat un accident grav, .

44 de municipii, din care 18 din Transilvania, ar putea beneficia de finantari europene

Un numar de 44 de municipii, din care 18 din Transilvania, ar putea beneficia de finantari neramburs.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )