Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fetita care a murit dupa ce a cazut din microbuz va fi condusa pe ultimul drum

Adevărul Adevărul,
Fetita care a murit dupa ce a cazut din microbuz va fi condusa pe ultimul drum

Giulia, fetita de 12 ani care si-a pierdut viata marti, 19 februarie, dupa ce a cazut din microbuzul care o ducea spre casa, va fi condusa pe ultimul drum vineri, 22 februarie. Micuta va fi inmormantata in satul natal Badon, slujba fiind programata sa inceapa la ora 13. continuă pe Adevărul

TRAGEDIE la Zalau: O fetita a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O fetita de 11 ani din Zalau a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, informeaza Libertatea. Totul s-a intamplat in momentul in care usa din spate a microbuzului s-a deschis in timpul mersului, iar fetita.

O fata de 12 ani din Salaj a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, pentru ca usa s-a deschis n mers

O fata in varsta de 12 ani a murit, marti, in Zalau, dupa ce usa din spate a microbuzului in care se afla s-a deschis in mers si ea a cazut pe drum, relateaza Mediafax.

Fetita care a murit dupa ce a cazut din microbuz calatorea pe un taburet. Usile autovehicului s-au deschis in mers

Un tragic eveniment rutier produs marti pe principal artera a Zalaului reprezinta un semnal de alarma cu privire la conditiile improprii si nesigure in care se efectueaza transportul public de persoane.

Detalii haluncinante in cazul fetitei din Zalau, care a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O copila, care circula cu un microbuz scolar, a cazut in cap in timp ce acesta era in mers. Fetita a murit la scurt timp dupa accident. Se pare ca eleva statea pe un scaun fara spatar, in partea di.

O copila de 12 ani a murit dupa ce a cazut din microbuz. Soferul circula cu usile deschise

O fetita in varsta de 12 ani a decedat dupa ce a cazut din microbuzul cu care calatorea spre casa. Soferul uitase sa inchida usile din spate.

O fetita de noua ani din Spania a murit dupa ce a mancat inghetata

O fetita de noua ani din Marea Britanie a murit dupa ce a mancat inghetata. Fetita a avut o reactie alergica severa si a intrat in soc anafilactic. Tragedia s-a petrecut intr-un hotel din Spania.

Tragedie in Italia. Un roman a murit dupa ce a cazut 30 de metri intr-o rapa

Un roman, in varsta de 44 de ani, se afla cu oile la pascut cand s-a produs nenorocirea, in provincia Messina din Italia. Barbatul a cazut de la 30 de metri inaltime, intr-o rapa, si a murit pe.

Accident mortal in Prahova. O persoana a murit dupa ce masina in care se afla s-a izibit de un autoturism aflat in depasire

O persoana a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita frontal, in noaptea de marti spre miercuri, pe DN 1B, in localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat intr-o depasire si care ulterior a luat.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

Tragedie in Maramures. Un bebelus de noua luni a murit dupa ce a ars de viu in casa

Tragedie in Maramures, unde un bebelus de doar 9 luni a murit ars de viu dupa ce casa a luat foc. Potrivit pompierilor, parintii bebelusului au bagat lemne in soba si au profitat de faptul ca fetita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )