Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fetita de numai 4 ani, violata de un adolescent. Agresorul a fost trimis in judecata

Antena3 Antena3,
Fetita de numai 4 ani, violata de un adolescent. Agresorul a fost trimis in judecata

Adolescentul de 16 ani acuzat ca, in luna august, a agresat sexual o fetita de patru ani in toaleta unui stadion din localitatea Carligele, judetul Vrancea, a fost trimis in judecata, in timp ce magistratii au. continuă pe Antena3

Vaslui: Fetita de 13 ani violata in repetate randuri de tatal sau, in prezenta unei fetite de 9 ani

Un barbat de 31 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale in mod repetat cu fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani, uneori si in prezenta unei fetite de noua ani, victima fiind cea care a sunat la 112 si a cerut ajutorul Politiei.

Un nou caz de viol la Vaslui: O fetita de 13 ani a fost abuzata de propriul tata

Un nou caz cutremurator in Vaslui. O fetita de 13 ani a sunat la 112 si a anuntat ca a fost violata de tatal ei. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Ororile se petreceau in casa de mai multe luni de.

Mama ei a murit de cancer acum cinci ani. Gestul incredibil facut de fetita de 12 ani

Isabel Ann Richardson, o fetita de numai 12 ani din Norwich, n-a putut trece peste moartea mamei sale. Desi a ramas cu tatal ei, micuta a decis sa-si ia viata din cauza unei depresii care a macinat-o ani la randul,.

Fetita de 4 ani lovita de tren a murit

Fetita de 4 ani care a fost lovita la Bocsa de scara unui automotor ce circula pe ruta Resita Timisoara in data de 8 august, a murit, scrie infocs. ro. Micuta se afla pe o poteca in apropierea caii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )