Libnet.ro
UNICEF

17:45

O fetita de patru ani din Medgidia a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiata de mama ei

România Liberă România Liberă,
O fetita de patru ani din Medgidia a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiata de mama ei

O fetita de patru ani din municipiul Medgidia, judetul Constanta, a ajuns la spital, sambata dupa-am. continuă pe România Liberă

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 24. Ultimul pacient decedat, o femeie de 80 de ani din Bacau

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns in Romania la 24, dupa ce o femeie de 80 de ani din judetul Bacau a murit la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. Cazul barbatului de 49 de ani decedat in Timisoara: De doua ori diagnosticat cu pneumonie, de doua ori neinternat Infectia COVID-19, confirmata in ziua mortii.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 26. Ultimul pacient decedat, un barbat de 65 de ani, din Timis

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns in Romania la 26, dupa ce un barbat de 65 de ani din judetul Timis a murit la la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara.

Al 18-lea deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba de o femeie de 76 de ani din Cluj

O femeie de 76 de ani din Cluj a murit, dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand astfel la 18 morti la nivel national.

inca un deces cauzat de COVID-19 in Romania: Barbat de 74 de ani, din judetul Hunedoara. Bilantul a ajuns la 30 de victime

Grupul de comunicare Strategica anunta inca un deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un barbatde 74 ani, din judetul Hunedoara, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva.

inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese

Inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese.

Coronavirus: Un medic de 39 de ani din Uzbekistan a murit, dupa ce a incercat sa se trateze singur

Un doctor din Uzbekistan, in varsta de 39 de ani, a murit sambata dupa ce a incercat sa se trateze singur de infectia cu coronavirus, acesta tinand ascuns faptul ca este bolnav, a transmis ministerul sanatatii, citat de Reuters.

CORONAVIRUS. Al 26-lea deces al unui pacient cu COVID-19: Un barbat in varsta de 65 ani, din judetul Timis, cunoscut cu afectiuni cardiovasculare

Inca un pacient cu COVID-19 a murit, anunta vineri seara Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul, la nivel national ajune astfel la 26 de decese. Este vorba despre un barbat in varsta de 65 ani, din.

UPDATE Al treisprezecelea deces provocat de coronavirus in Romania - o femeie de 72 de ani din Caras-Severin

Al treisprezecelea deces din cauza coronavirusului a fost confirmat in Romania miercuri. Este vorba despre o femeie de 72 de ani din judetul Caras-Severin, care se intorsese din Spania si era izolata la domiciliu din 20 martie.

inca un deces provocat de coronvirus in Romania: Femeie de 80 de ani, din Bacau. Bilantul a ajuns la 24 de victime

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in noaptea de joi spre vineri,a mai fost raportat dupa ora 00. 45, un deces al unei persoane confirmata cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie,.

CORONAVIRUS |Al doilea deces din Republica Moldova. O femeie de 79 de ani, din sistemul medical, cu diabet si insuficienta cardiaca (VIDEO)

Republica Moldova a inregistrat, vineri dimineata, un al doilea deces printre pacientii infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie in varsta de 79 de ani, din sistemul de asistenta medicala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )