Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fidel Castro, alaturi de SUA in lupta contra Ebola

România Liberă România Liberă,
Fidel Castro, alaturi de SUA in lupta contra Ebola

Liderul cubanez Fidel Castro a propus sambata Statelor Unite o colaborare in lupta contra virusului Ebola, cu scopul de a evita o epidemie pe continent, relateaza presa cubaneza. continuă pe România Liberă

Fidel Castro propune SUA o colaborare in lupta contra virusului Ebola

Liderul cubanez Fidel Castro a propus sambata Statelor Unite o colaborare in lupta contra virusului Ebola, cu scopul de a evita o epidemie pe continent, relateaza presa cubaneza, citata de AFP. Vom colabora cu.

Canada va trimite un vaccin experimental contra Ebola la OMS

Guvernul canadian va trimite 800 de fiole de vaccin experimental impotriva virusului Ebola catre Organizatia Mondiala a Sanatatii in Geneva, incepand de luni, a anuntat Agentia de sanatate publica din Canada, potrivit Reuters.

Cine lupta impotriva Ebola, in afara de Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au anuntat zilele trecute, pe reteaua de socializare Facebook ca au donat 25 de milioane de dolari Centrului american pentru controlul si preventia bolilor CDC), pentru a ajuta la lupta impotriva epidemiei.

Fonduri insuficiente pentru lupta impotriva Ebola. ONU are numai 100.000 de dolari din cele 20 de milioane promise

Fondul Natiunilor Unite destinat luptei impotriva virusului Ebola nu dispune decat de 100. 000 de dolari si nu de 20 de milioane, cat a anuntat secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, relateaza New York Times.

Mark Zuckerberg doneaza 25 de milioane de dolari pentru lupta impotriva Ebola

Seful Facebook, Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, vor dona 25 de milioane de dolari Centrelor americane de control si prevenire a bolilor CDC) pentru combaterea epidemiei Ebola, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )