Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fidel Castro este foarte bine, spune un oficial venezuelean, dupa ce s-a intalnit cu liderul cubanez

Hotnews Hotnews,
Fidel Castro este foarte bine, spune un oficial venezuelean, dupa ce s-a intalnit cu liderul cubanez

Fostul vicepresedinte venezuelean Elias Jaua a dat asigurari, duminica, la Havana, ca s-a intalnit cu Fidel Castro, care, potrivit lui, este foarte bine, dezmintind astfel zvonurile care circula de mai multe luni cu privire la starea de sanatate a liderului cubanez, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral - medic venezuelean

Un medic venezuelean a declarat, pentru publicatia El Nuevo Herald, ca fostul lider cubanez Fidel Castro a suferit un atac cerebral, ceea ce a facut ca acesta sa aiba dificultati in a manca, vorbi sau recunoaste persoane, relateaza Fox News.

Fidel CASTRO traieste, dar starea lui este aproape NEUROVEGETATIVA

Fidel Castro a suferit un atac cerebral major, conform unui medic venezuelean, citat de Miami Herald. Jose Marquina a declarat ca ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Castro nu sunt deloc optimiste,.

Dupa o absenta din presa de patru luni, Fidel Castro rupe tacerea. Ce mesaj a transmis liderul cubanez

Liderul cubanez Fidel Castro a publicat un mesaj de felicitare la adresa absolventilor scolii de medicina de la Havana. Aceasta este prima apratie in presa a lui Castro dupa o absenta de patru luni in care au.

El lider maximo infirma zvonurile legate de sanatatea sa: Fidel Castro a iesit in public, prima data in cateva luni

Fostul vicepresedinte venezuelan Elias Jaua a declarat ca a avut o intrevedere cu fostul presedinte cubanez Fidel Castro, infirmand zvonurile care spunea ca el lider maximo ar fi pe patul de moarte.

Presa: Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral..

Fostul lider cubanez Fidel Castro a suferit un atac cerebral, in urma caruia are probleme in a se hrani, in a vorbi si a recunoaste persoanele, a declarat un medic venezuelan, care sustine ca are acces la informatii direct de la sursa. A suferit un accident vascular cerebral embolic si nu mai recunoaste pe nimeni, a declarat Jose Marquina, un medic respectat, care in trecut a pretins ca are informatii directe despre boala de care sufera presedintele venezuelan Hugo Chavez. Persoanele aflate .

Fidel Castro a reaparut in presa cubaneza, dupa 4 luni de absenta

Fidel Castro a reaparut miercuri in presa cubaneza adresand un mesaj de felicitare absolventilor scolii de medicina de la Havana, dupa patru luni de absenta, potrivit AFP. Absenta indelungata a liderului.

Cuba a prezentat primul mesaj al lui Fidel Castro dupa aproape patru luni

Primul mesaj al lui Fidel Castro dupa aproape patru luni a fost prezentat miercuri in ziarul Granma, regimul de la Havana incercand astfel sa puna capat zvonurilor din ultimele zile care sustineau ca fostul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )