Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiecare roman a castigat 750 de lei in sapte ani de pensie privata

România Liberă România Liberă,
Fiecare roman a castigat 750 de lei in sapte ani de pensie privata

Administratorii celor opt fonduri de pensii private obligatorii au reusit sa obtina randamente decente in toti cei sapte ani de la lansarea sistemului. Unele societati au reusit chiar sa dubleze banii cotizati de clienti. continuă pe România Liberă

Cat au castigat participantii la fondurile de pensii obligatorii in cei sapte ani de la lansarea sistemului

Fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II) au obtinut in sapte ani de la lansare un castig net de 4,48 miliarde de lei aproximativ un miliard de euro) pentru cei peste 6,3 milioane de romani care contribuie in sistem, reprezentand un randament mediu anualizat de 10,93%, potrivit datelor Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Fondurile de pensii obligatorii au inregistrat un castig net de 4,48 miliarde lei

Fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II) au produs un castig net de 4,48 miliarde lei peste un miliard de euro) pentru cei peste 6,3 milioane de romani care contribuie in acest sis and 172;tem, in cei sapte ani de functionare efectiva 20 mai 2008 - 19 mai 2015), potrivit calculelor Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Turtoi: in urmatorii sapte ani ne vom axa pe cresterea randamentului pe hectar, a valorii productiei obtinute in Romania si a exporturilor de produse alimentare

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Turtoi, a declarat luni ca, desi sunt bani putini, in urmatorii ani finantarea va avea ca scop cresterea randamentului pe hectar, a valorii productiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )