Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fii in cea mai buna forma. Oferta pentru doua persoane la Club Moving

Antena3 Antena3,
Fii in cea mai buna forma. Oferta pentru doua persoane la Club Moving

Salile de fitness vin cu oferte irezistibile la inceput de an, in special pentru cei mai determinati dintre voi sa faca miscare pe tot timpul lui 2015. Astfel, daca iti achizitionezi in prima luna a anului ab. continuă pe Antena3

(P) Fii in cea mai buna forma. Oferta pentru doua persoane la Club Moving

Salile de fitness vin cu oferte irezistibile la inceput de an, in special pentru cei mai determinati dintre voi sa faca miscare pe tot timpul lui 2015. Astfel, daca iti achizitionezi in prima luna a anului ab.

Sony cauta cea mai buna fotografie realizata cu telefonul. Cum te inscrii si ce castigi

World Photography Organisation lanseaza o noua sectiune a competitiei Sony World Photography Awards 2015. Fotografii mobili se pot inscrie pentru a-si demonstra talentul si cu cea mai populara camera foto: telefonul. iPhone e cea mai populara camera foto de pe Flickr, urmata de modele de la Canon. Cea mai buna camera e cea pe care [].

Australian Open 2015. Madison Keys, cea mai buna performanta din cariera. Cand se disputa semifinalele

Australian Open 2015. Semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului se disputa joi dimineata, pe arena centrala Rod Laver. intre cele patru jucatoare se afla si Madison Keys, din noul val WTA, care a reusit cea mai buna performanta a ca .

Macel penal intre basisti. Radu Tudor: Arestul e cea mai buna lecitina

Este macel penal intre basisti. Cele cateva saptamani petrecute de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, in arest preventiv au fost de ajuns pentru ca procurorii sa afle cum functiona reteaua.

Cea mai buna metoda naturala de relaxare

Numeroase studii au aratat ca meditatia poate reduce nivelul de stres. Exercitiul numit Metoda 4-7-8 este folositor pentru situatiile tensionate sau pentru noptile in care nu poti dormi, informeaza Popsugar.

Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

VIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

Cea mai buna tocanita cu carne si masline

Continuam seria retetelor de iarna si astazi va propunem aceasta gustoasa tocanita de carne cu masline. E foarte satioasa si ademenitoare.

Studentii, cea mai enigmatica parte a invatamantului universitar. Sociologia unui examen.

Ce avem azi in universitati? Nu se stie, caci ciudat tabu al unei lumi ce se vrea, toata, Charlie), nimeni nu vorbeste despre studenti altfel decat in cifre, voluntariate, asociatii si scoli de vara. Cum sunt studentii nostri de fapt? O stim fiecare, ne-o mai impartasim pe culoar sau la o tigara cu cinismul amaraciunii si al resemnarii), dar in rest nu razbate nimic nici la sedinte, nici in raportarile oficiale ale institutiilor de invatamant. Cea mai simpla modalitate de-a rezolva o problema e aceea de-a o eluda: pur si simplu nu exista. A doua modalitate e aceea de-a delega responsabilitatea: raspunzator e oricine, doar noi nu.

OTP va majora oferta pentru achizitia Nova Kreditna Banka Maribor

Grupul bancar ungar OTP va majora oferta pentru preluarea Nova Kreditna Banka Maribor d. d. de la statul sloven, au declarat pentru Reuters surse din cadrul OTP, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )