Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna tocanita cu carne si masline

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna tocanita cu carne si masline

Continuam seria retetelor de iarna si astazi va propunem aceasta gustoasa tocanita de carne cu masline. E foarte satioasa si ademenitoare. continuă pe Adevărul

Ponta ii raspunde lui Iohannis si spune ca programul PSD este cea mai buna varianta

Premierul Victor Ponta a scrie pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu televizat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si ca a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016 fiind cea mai buna varianta pentru Romania.

Ponta ii raspunde lui Iohannis: Programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat joi seara ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016 fiind cea mai buna varianta pentru Romania.

Cea mai buna metoda naturala de relaxare

Numeroase studii au aratat ca meditatia poate reduce nivelul de stres. Exercitiul numit Metoda 4-7-8 este folositor pentru situatiile tensionate sau pentru noptile in care nu poti dormi, informeaza Popsugar.

Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

VIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

Ponta, dupa ce Iohannis a spus ca vrea un alt guvern: Programul nostru este cea mai buna varianta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016.

Victor Ponta: Cred ca pentru 2015 si 2016, programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in.

Ghiveci de legume cu carne. Cea mai buna reteta

Sfarsitul de saptamana este foarte aproape, iar acest ghiveci de legume cu carne este sugestia noastra pentru un pranz in familie.

VIDEO Cea mai frumoasa lovitura din meciul Simona Halep vs. Yanina Wickmayer

Simona Halep a disputat un meci de un inalt nivel tehnic impotriva belgiencei Yanina Wickmayer, ambele jucatoare reusind puncte foarte spectuloase. Vezi un rezumat la meciului si cea mai frumoasa lovitura reusita de Simona.

Keira Knightley, desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata

Actrita Keira Knightley a fost desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, surclasand-o pe ducesa Catherine de Cambridge, extrem de laudata de obicei pentru tinutele purtate in perioada sarcinii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )