Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fiica Iuliei Timosenko: Presedintele Viktor Ianukovici a cautat doar cea mai buna solutie pentru el pentru a ramane la putere

B1 B1,
Fiica Iuliei Timosenko: Presedintele Viktor Ianukovici a cautat doar cea mai buna solutie pentru el pentru a ramane la putere

Fiica luliei Timosenko, Ievhenia Timosenko, a declarat in cadrul unui interviu pentru EurActiv ca presedintele ucrainean, prin decizia sa de la summitul de la Vilnius, a cautat cea mai buna solutie ca sa. continuă pe B1

Ucraina: NIET // Interviu in exclusivitate EurActiv cu fiica Iuliei Timosenko: Ianukovici a cautat cea mai buna solutie pentru el

Fiica Iuliei Timosenko, Ievhenia Timosenko Yevhenia Tymoshenko/ foto), intr-un interviu in exclusivitate pentru EurActiv, a declarat: A devenit evident ca Ianukovici nu a avut niciodata in gand o strategie Europeana pentru Ucraina, e a cautat doar cea mai buna solutie pentru el pentru a ramane la putere si pentru a consolida averea familiei sale.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE.

Presedintele Viktor Ianukovici a declarat, marti, ca Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, transmite Mediafax. Vom astepta un nivel confortabil pentru noi, pentru interesele noastre; atunci cand ne vom putea pune de acord asupra unor conditii normale, vom putea vorbi de semnarea acestui document, a declarat Ianukovici intr-o interventie televizata. Citeste si: Ianukovici spulbera visul european al ucrainenilor .

Viktor Ianukovici a avertizat ca Ucraina ar putea iesi din Comunitatea Energetica Europeana

Presedintele Viktor Ianukovici a avertizat ca Ucraina ar putea iesi din Comunitatea Energetica Europeana, daca nu se tine cont de interesele ei, informeaza Agerpres. Ucraina are dreptul de a se retrage din al.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat, marti, presedintele Viktor Ianukovici, citat de AFP. Vom astepta un.

Presedintele Ucrainei cere 20 de miliarde de dolari pentru eliberarea Iuliei Timosenko.

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a declarat miercuri ca este dispus sa o elibereze din inchisoare pe Iulia Timosenko, in schimbul a 20 de miliarde de dolari, informeaza Agerpres. Suma reprezinta pagubele pe care se presupune ca aceasta le-a provocat tarii prin semnarea unui contract de gaz cu Rusia. Timosenko, care ispaseste o condamare de sapte ani pentru abuz de putere, ar fi semnat in anul 2009 acorduri care au prejudiciat tara, desi fosta sefa de guvern si Uniunea Europeana sustin .

Ucraina: NIET // Interviu in exclusivitate EurActiv cu fiica Iuliei Timoshenko: Ianukovici a cautat cea mai buna solutie pentru el

Fiica Iuliei Timoshenko, Ievhenia Timoshenko Yevhenia Tymoshenko), intr-un interviu in exclusivitate pentru EurActiv, a declarat: A devenit evident ca Ianukovici nu a avut niciodata in gand o strategie Europeana pentru Ucraina, e a cautat doar cea mai buna solutie pentru el pentru a ramane la putere si pentru a consolida averea familiei sale.

Viktor Ianukovici: Ucraina are nevoie de la partenerii europeni de un ajutor financiar

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a declarat vineri ca Ucraina intentioneaza in continuare sa semneze acordurile de asociere cu UE in viitor, insa isi doreste ca UE ca faca pasi decisivi pentru un pachet de ajutor economic pentru Kiev, scrie Reuters.

Summitul de la Vilnius, umbrit de Niet-ul Ucrainei. Viktor Ianukovici, o nuca tare pentru UE

Summitul Parteneriatului Estic dintre Uniunea Europeana si sase foste republici sovietice se deschide joi, la Vilnius, dar este umbrit de refuzul Ucrainei, principala miza a acestei reuniuni, de a semna acordul de asociere cu europenii, scrie AFP, in timp ce agentia Reuters afirma ca presedintele ucrainean Viktor Ianukovici s-a dovedit o nuca tare pentru diplomatii de la Bruxelles.

Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat presedintele ucrainean Viktor Ianukovici.

Opozitia ucraineana cere demisia presedintelui Viktor Ianukovici dupa refuzul semnarii acordului cu UE

Liderii opozitiei ucrainene cer demisia presedintelui Viktor Ianukovici dupa refuzul acestuia de semnarea a acordului de asociere cu Uniunea Europeana, relateaza AFP. Cerem demisia presedintelui Ianukovici,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )