Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fiica primarului Florin Oancea, pozitiv la testul coronavirus. Gestul emotionant al tinerei, in Ambulanta

Adevărul Adevărul,
Fiica primarului Florin Oancea, pozitiv la testul coronavirus. Gestul emotionant al tinerei, in Ambulanta

Atat primarul Devei, Florin Oancea, cat si fiica sa, au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dupa ce rezultatele testarii coronavirus le-au iesit pozitive. continuă pe Adevărul

Primarul Florin Oancea, infectat cu coronavirus, interviu exclusiv: Am o mare presiune si apasare

Primarul orasului Deva, liberalul Florin Oancea, a fost de asemenea diagnosticat cu coronavirus. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3, Oancea spune ca se simte foarte bine si nu are niciun simptom.

Coronavirus: Deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae, confirmati pozitiv

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat ca deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae sunt confirmati pozitiv la testul pentru coronavirus.

Liderii PNL Hunedoara au coronavirus. Lucian Heius, Florin Oancea si Adrian David, izolati la domiciliu

Trei lideri ai PNL Hunedoara au fost infestati cu coronavirus. Lucian Heius, Florin Oancea si Adrian David se afla in izolare la domiciliu.

Primarul Florin Oancea in izolare din cauza coronavirusului. Si alti politicieni locali i-au urmat exemplul

Florin Oancea, Lucian Heius si Adrian David se numara printre politicienii din judetul Hunedoara care s-au autoizolat la domiciliu.

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, testat pozitiv pentru coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat clubul londonez. Spaniolul a primit rezultatul joi seara, dupa ce a recunoscut ca se simte rau.

inca un fotbalist din Serie A a fost depistat pozitiv avand coronavirus. Sampdoria este in alerta

Clubul italian de fotbal Sampdoria a anuntat ca unul dintre fotbalistii sai a fost depistat pozitiv avand coronavirus.

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus

Formatia italiana Juventus Torino a anuntat, miercuri, ca fundasul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Orban: Chiar daca testul coronavirus e negativ, am obligatia sa stau izolat 14 zile Am ales o cladire a statului pentru ca imi permite sa-mi exercit integral prerogativele

Premierul Ludovic Orban spune ca are obligatia de a sta 14 zile in izolare, chiar daca rezultatului testului coronavirus pe care l-a facut a iesit negativ, el sustinand ca a ales sa stea intr-o cladire a statului in aceasta perioada - Vila Lac 1 - pentru ca aceasta resedinta ii permite sa isi exercite integral prerogativele.

Deputatul PNL Lucian Heius confirmat pozitiv la coronavirus: Astept izoleta!

Deputatul PNL Lucian Heius a precizat ca nu a fost foarte aproape de colegul sau Vergil Chitac, insa a fost si el testat pozitiv la coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )