Libnet.ro
UNICEF

21:00

Filip Jianu a ratat dramatic calificarea in finala de juniori de la Austalian Open: A pierdut dupa ce a ratat o minge de meci in decisiv

B1 B1,
Filip Jianu a ratat dramatic calificarea in finala de juniori de la Austalian Open: A pierdut dupa ce a ratat o minge de meci in decisiv

Final dramatic de Australian Open pentru Filip Jianu! Juniorul roman a ratat calificarea in finala competitiei dupa ce a fost invins de americanul Emilio Nava in trei seturi, 6-3, 2-6, 7-5. in varsta de 17. continuă pe B1

Australian Open: Filip Jianu a ratat calificarea n finala probei de dublu a juniorilor

Perechea Filip Jianu/Nicolas Alvarez Varona Romania/Spania), cap de serie numarul 2, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul american Cannon Kingsley/Emilio Nava, cap de serie numarul 4, in semifinalele Australian Open, la juniori.

Filip Jianu a ratat finala juniorilor de la Australian Open, dupa un meci dramatic

Filip Jianu, ultimul reprezentant al Romaniei la Australian Open, a ratat sansa de a juca cu trofeul pe masa, dupa o semifinala dramatica.

Australian Open: Final de drum pentru Filip Jianu - Romnul a fost eliminat n semifinale la juniori, dupa ce a avut minge de meci

Aventura lui Filip Jianu 8 ITF, 17 ani) in proba de simplu dedicata juniorilor la Australian Open s-a oprit in faza semifinalelor. Cap de serie numarul 4, romanul a fost invins de americanul Emilio Nava 22 ITF, 17 ani), scor 3-6, 6-2, 7-5, desi a avut minge de meci la scorul de 5-4 in setul decisiv.

Performanta superba: Filip Jianu s-a calificat n semifinalele Australian Open, la juniori

Jucatorul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, a reusit una dintre cele mai importante performante ale tenisului masculin romanesc din ultimii ani, calificandu-se in semifinalele probei de juniori de la Australian Open.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de juniori

Filip Jianu 8 ITF), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de juniori de la Australian Open. Romanul in varsta de 17 ani l-a invins in doua seturi pe americanul Toby Alex Kodat 16 ani), scor 7-5, 6-3, dupa o ora si opt minute de joc.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) si spaniolul Nicolas Alvarez Varona s-au calificat, marti, la Melbourne, in sferturile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Filip Jianu, noua speranta a tenisului romanesc: Ma reprezinta tenacitatea si ambitia. Lupt pana la sfarsit!

Juniorul Filip Jianu, singurul roman ramas inca in competitia de la Melbourne, s-a calificat, azi dimineata, in semifinalele probei de simplu.

Filip Jianu, tanarul din reclama cu Zboara, puiule, zboara!, calificat in semifinale la Australian Open

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) s-a calificat, joi, la Melbourne, in semifinalele probei de simplu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce s-a impus cu 7-6 5),.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )