Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un film controversat, interzis 50 de ani, difuzat pentru prima data de la premiera

Adevărul Adevărul,
Un film controversat, interzis 50 de ani, difuzat pentru prima data de la premiera

Filmul Dance of the Seven Veils, de Ken Russell, care a fost interzis vreme de 50 de ani, a fost difuzat pentru prima data de la premiera la Festivalul de Film din Keswick, Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Ne-am imprumutat pentru prima data la dobanzi negative

Ministerul Finantelor a luat 150 de milioane de euro la -0,11% Tara noastra s-a imprumutat ieri, pentru prima oara in istorie, la dobanzi negative, a anuntat, in deschiderea sedintei de Guvern, ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu.

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica.

Rusia testeaza o racheta hipersonica Zircon pentru prima oara cu lansare de pe mare

Armata rusa a desfasurat un nou test cu racheta hipersonica de croaziera Zircon, lansand-o pentru prima oara de pe o nava de suprafata. intr-un anunt oficial facut astazi se precizeaza ca.

Citu: Pentru prima oara in istorie, Romania s-a imprumutat la dobanzi NEGATIVE (VIDEO)

Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca, in premiera,Romania s-a imprumutat la dobanzi.

Business report: Metroul din Drumul Taberei. Raport al Corpului de Control: Cheltuieli nejustificate, termene depasite cu 7 ani; Motivele pentru care leul scade in fiecare zi. Economistii spun ca situatia e ireversibila

Pe ce se duc banii din buget. Romania, mult sub nivelul UE la cheltuieli cu educatia si sanatatea. Conducem la cheltuieli pentru aparare. Romania cheltuie. Administratia Fondului pentru Mediu a inceput programul de selectie a producatorilor si dealerilor auto pentru Programul Rabla 2020. Sesiunea de validare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )